reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2013

Betina nie dalej jak pół godziny temu myślałam właśnie czy nie urodziłaś:) Super!! Gratulujemy!!! Czekamy na opis:) Żabka dzięki za info!!

Nimitii życzę Ci żeby też Cię wzieło!! Jak by mi tak chłop powiedział to papiery rozwodowe następnego dnia w sądzie!!!

Deizzi dacie radę:) masz dwóch chłopów jeszcze w zanadrzu:p ogarniesz!!!

Banankowa, Makunia ja dalej autem jeżdże, mój M. się trochę się o mnie martwi ale wie w sumie, że wyjścia nie ma - bo np. jutro na Ktg to bym na drugi koniec miasta pewnie tramwajem i autobusem to bym z 1,5h jechała... a wracała jeszcze dłużej...

Ala czasem tak lubi się "parami" pierniczyć.. za to masz parę skarbów:D

Jakieś propozycje na obiad...?? też muszę sprawdzić torbę do szpitala- nie wiem co ta jest, może PITa rozliczę:)

reklama
Betinko gratulacje!!:) czekamy na dodatkowe informacje:):)

trytytko ja dziś robię zawijane tortille z kurczakiem :)
Królowo szok! nasz samochód też strasznie brudny, ale właśnie myślałam,że nie warto myć że na drugi dzień będzie znów brudny ;/ tylko jedź powoli :)

szczebiotko kciukasy zacisniete:)powodzenia:)
a ja mam problem,piecze mnie tam na dole jak nie wiem co:(nie wiem od czego kurde.

Ostatnia edycja:
Betina ogromne gratulacje, w końcu na Ciebie przyszła pora :-)
Szczebiotka kciukasy zaciśnięte bardzo mocno, mam nadzieję że już dziś będzie po wszystkim i w końcu zobaczysz Bianeczkę.
Natalia88 co u Was? Rozpakowałaś się już???

Póki co tyle doczytałam, jak Niunia pozwoli na więcej to nadrobię :-)
Przeziębienie nadal mnie trzyma, mąż też podziębiony, córka też tylko najmłodsza się trzyma i mam nadzieję że tak będzie cały czas.

Ostatnia edycja:
Szczebiotka kciukasy zaciśnięte!!

Żabka to może oznaka infekcji, zawijaj tam na Żeromskiego do Betiny!!! raz dwa!!

Gratulacje dla rozpakowanych mam :)
Kciuki zaciśnięte za te które są w szpitalu.
My z Piotrusiem czekamy na wypis w końcu. Ale ja potem przejade się na IP bo chyba mi się wody sacza i pasemka krwi się pojawia i tępy bol w plecach.

reklama
u mnie 17 dni zostalo. ja uwazam z moja lekarka ze to skurcze ale potwierdzenia brak:(... wiec ja czuje jako napiecie sie caaalego brzucha i bol ogolny.. trudnosci z oddychaniem wtedy i ruszaniem sie..wtedy jest mi tez strasznie niedobrze. no ale to ciekniecie to czop odchodzacy czy saczace sie wody...
aniulkas a gdzie Ty rodzisz??

Zuzkon ja na Madalińskiego mam zamiar rodzic tam tezchodziłam do lekarza.

Własnie wrociłam ze spacerku z psiakiem moim chorowitkiem... :( Musiałam wypuić receptę dla niej- okazało się ze ma chorą wątrobe, trzeba jej pomóc...i do tego rpzeziębienie...
Ale w czasie spaceru tak mnie kuło w środku ze myslałam ze nie dojdę.
Rozśmieszyła mnie pewna sprzedawczyni na bazarku, ja ide a ona do mnie krzyczy gdzie Pani się tak napompowała :D...ja mowie ze dopiero teraz wigilijne pierogi zadziałały ;) pyta się który miesiąc a ja ze tydzien został...w szoku była ze tak się kamuflowałam i nic nie widziały :) a dzis z rozpiętą kurtką szłam więc trudno nie zauwazyć :)

Betina gratuluję!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry