Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

do terminu porodu..Kania niestety na strachu zostało. Na KTG ani jednego skurcza nie było widać. Mało tego lekaż kazał mi sie kłaść już w piątek na patologii ale zadzwoniłam do mojego gina i on powiedział że mam do niego przyjść jeszcze.
truskafffka dziękujęmoże dziś w nocy coś ruszy kto wie
aniulkas chciałabym żeby to były te skurcze :-) a mierzysz ich długość i częstotliwość?
szczebiotko ty farciaro) gratuluje z całego serca! teraz czekam na zdjęcie małej !!
))
Aleksp ja mam tak samodupa zbita z tymi naszymi dzieciakami obwarowały się tam i koniec :/ ale u ciebie widać że mała rusza do przodu ostro
POWODZENIA!
Anka dobrze że kurtka wyschła
makunia u mnie na KTG też zerowy brak skurczyale przynajmniej wiem że to czop śluzowy wypadł i był zabarwiony krwią kto wie może za 2 tyg urodze ;-)
banankowa!!!!!!!! ja ciebie ściskam tak mocno i bardzoooo!!!!! tak strasznie ci współczuje !!!!! bądź silna dla siebie i Michałka i oczywiście dla Tymusia!
Już wam nawet pisać nie będę że mam nadzieje iż to już dziś się zaczniebo i też po co jak sie zacznie to napisze z porodówki ale coś czuję że się nie zacznie i będę pykać po schodkach z oxcy

Jaka siostra taki brat

A jak Piotr?

Jeden zjadlam i poszlam spac a dwa wciagnelam na sniadanko
Ehhhh kumpel dba zebym z glodu nie padla, na dodatek zaplacil za taxi
az mi glupio