truskafffka
Fanka BB :)
Lilikasia GRATKI!!!!
Pokaż To Swoje Małe Cudo :-):-):-):-):-):-)
Pokaż To Swoje Małe Cudo :-):-):-):-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Deizzi moja Wiki miała kiedyś taki okres (ale trochę starsza była), że przy karmieniu na noc (i tylko przy tym) tak mi płakała i miała problem z jedzeniem, i musiałam ją karmić trzymając w pionie więc na stojąco. I tak było kilka dni i przeszło... ale o co chodziło to do tej pory nie wiem...
Cześć Dziewczyny
NAdrobię Was w wolnej chwili![]()
My już w domu od wczoraj. W poniedziałek urodziła się Maja- najbardziej włochate dziecko świata. 10 punktów, 3270 g, 56 cm słodkości
Czujemy się dobrze, chociaż w drugi dzień po cc myślałam, że nigdy do siebie nie dojdę, ale dziewczyny mówię Wam - nie ma się czego bać
Sciskam Was mocno i trzymam kciuki za wszystkie mamusie![]()
Lilikasia, gratulacje !!
Ależ mam dzisiaj "świąteczny" nastrój... Od rana siedzę i popłakuję...:-(

chociaż ja jestem drobniutka, więc może i córka się mała urodzi :-) oby!
czyżby wszystkie marcóweczki na porodówkach leżały? :-)Mąż wraca więc kazałam mu zrobić zakupy laktacyjne. Inną herbatkę mi kupuje i doczytałam coś o jakiś granulkach homeopatycznych na laktację. Wypróbuje. Lekarze i położne zalecają piwo karmelowe. Podobno bardzo dobrze działa - tu już opinia mam, a dziecku nie szkodzi bo ta zawartość alkoholu jest znikoma a wiadomo, że tylko część przedostaje się do mleka matki. Najpierw wytestuje te granulki i herbatę a jak nie pomoże to nawet piwo zaryzykuje.