• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2013

zabka kciuki zacisniete:)))))

herbata gabin pomogajak ma dobry dzien:) dzis np. chetnieprzynosil pieluszki, na spacerzesam chcial pchac wozek a teraz ciaglesie pyta kiedy kapiemy nele:-D

sorry, ze malymi literami alemam tylko jedna reke wolna:)

reklama
hejka

padam dziś na pysk, Mati w nocy wymiotował i to baardzo, całe łóżko mu dziś prałam, a on w końcu wylądował na materacu u nas, do łóżka bałam się go brać, bo jakby wymiotował, to wszyscy zostaliby pozbawieni miejsca do spania:shocked2:
ogólnie cynk dostałam że wirus krąży :shocked2:mam nadzieję że nas ominie...

wizyta u gin zaliczona, wszystko ładnie pozamykane, więc spokojnie nogi dalej zaciskam ;p
jutro hardcore...diabetolog, ktg, hematologia - bo tym moim niemrawym płytkom trzeba się przyjrzeć...dobrze że wszystko w jednym miejscu załatwię, ale dzień pewnie zleci niewiadomo kiedy

brykam do łóżka siły zbierać...

buziaki dla Was i maluszków w brzuszku i poza brzuszkiem :)

Żabka czekamy na wieści :) kciuki zaciśnięte :)

Żabka ja również trzymam kciuki:-) I czekam na wieści.
Ala synek troskliwy i opiekuńczy, jak i mój. My jeszcze na spacerze nie byliśmy. Liczyłam na wiosnę, a tu zima pełną parą:-(Niech już będzie ciepło.
Truskafffka współczuje nocnych przebojów z synkiem, oby to rzeczywiście nie był wirus. Ja wykąpałam , nakarmiłam i ululałam córcie, a teraz kąpie i ululam synka. Tak mi się chce spać, że heja:baffled::sorry2:Oby malutka dała pospać.

I ja już po wizycie... naczekałam się, że już nie wiedziałam jak na tym krześle siedzieć ale już po. Mały waży 3250 więc pewnie urodzi się z wagą podobną do Wiki... Wszystko ustalone - w niedzielę ma się zgłosić do szitala a w poniedziałek cc. Myślał też o środzie, bo we wtorek ma już zaplanowaną (zresztą babka przedemną czekała) ale lepiej u mnie wcześniej a 18 już może być... bo ten tydzień też mi proponował ale mówię, że czekamy;) Teraz tylko wytrzymać...

Zabko Gratuluje!
basieniak trzymam za Ciebie kciuki, napewno wytrzymasz te 88 h ;-)
nimitii &&&&&&&&&&& :happy:

A ja sie ludzilam, ze juz snieg do mnie nie wroci, a tu sypie strasznie. Wczoraj bylam u kolezanki, potem 2 u mnie i na zakupach i ktos mi butki podkupil :-( ostatnia para byla, zalamka, nie wiem dlaczego ich wczesniej nie kupilam :sorry: mam za swoje... Wczoraj z mezulem bylismy na spotkaniu z polozna, miala swietne rekwizyty taka gumowa miednice i dziecko w przezroczystym woreczku, polaczone pepowina z jego "gora" czyli lozyskiem. M z gebuska rozdziawiona zerkal, w przyszlym tygodniu ostatnie spotkanie z psychologiem, dot. zmian w zyciu po urodzeniu dziecka, brzmi ciekawie :tak: Po takim intensywnym dniu szybciutko usnelam i obylo sie bez nocnych pobudek i sikanka, jestem super wyspana!
Milego dzionka mamusie :-)

zabka gratuluje! czyli to jednak czop byl :)
nimitii oby sam postanowil dzisiaj wyjsc
patula stosuje Lansinoh - jedyny skuteczny :)

my zostaliśmy z synkiem sami na gospodarstwie ;) tata na delegacji do pn. przed nami wyzwanie zeby sobie przez te pare dni dac rade, ale chyba najskuteczniejsze jest rzucanie na głęboką wodę i sytuacja bez wyjscia - wtedy trzeba sobie poradzic ;) Narazie osesek śpi, mama korzysta z czasu wolnego i nadrabia zaległości forumowe ;)

a! i wkońcu udałom mi się coś skrobnąć o samym porodzie w odpowiednim wątku - dla chętnych :)

Ostatnia edycja:
patula86 helikopter to w ostateczności....pytałam wczoraj położną i powiedziała, że jeśli zacznę obficie krwawić to wyślą po mnie ambulans, a jeśli będę mieć skurcze to mogę spokojnie jechać sama z mężem do szpitala, ale wcześniej muszę się z nią spotkać, żeby zobaczyła czy np. nie mam rozwarcia na 5 cm bo też mnie wtedy samej nie puszczą, tylko wyślą ambulansem.
Droga dłuuuuga bo aż 160 km, ale staram się o tym nie myśleć....łudzę się nadzieją, że po tak długiej podróży wpadnę na porodówkę i w ciągu 1h urodzę :-D dobrze, że marzenia nic nie kosztują!
asinka85 oby przetrzymali Cię do tego 18 marca :-) walcz o to....to tylko 4 dni.
Herbata jak tam sprawy u Ciebie dzisiaj wyglądają?
ala-84 super, że synuś się angażuje w pomoc przy siostrze :-)
basieniak....to kochana teraz nic Ci nie pozostaje jak się wysypiać i dużo odpoczywać do dnia cc :-) kumuluj siły na przyszłość!
nimitii oby wszystko poszło sprawnie! Daj znać jak już będziesz po... :-)
truskafffka powodzenia na wizytach!

reklama
Dzień dobry. Nie wyspałam się dzisiaj. Od 6 rano do 8 mały się przeciągał i wydawał z siebie hipopotanowe dźwięki uniemożliwiające spanie choć on sam cały czas miał oczy zamknięte Idę na śniadanie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry