reklama

Marzec 2013

trytytka, patula, Herbata, Królowa no wlasnie wszędzie sprzeczne inf na temat tego wybudzania.. Synek wygląda zdrowo i dorodnie, ladnie je, ale teraz jak jestesmy w domu to nie wiem jak przybiera.. W dzien bezwzględnie go budze max co 3 h a w nocy dzisiaj moze spróbuje tak 4-5h dać mu pospac.. Zobaczymy jak wyjdzie
biasiatoja po prostu chciałam spędzić jak najmniej czasu w szpitalu, najlepiej zeby przyjechac z rozwarciem na 5cm, 3 h i urodzic. Ale i tak nie wyszło ;)
asinka gratuluje córy!
banankowa trzymam kciuki zebyscie jak najszybciej wyszli.
zabka zdrowka dla synka!

reklama
betina ja bym zrobiła jak dziewczyny piszą czyli jak nie ma problemu z wagą to bym dała dłużej pospać. Ja niestety małą musiałam w pewnym momencie na polecenie lekarza budzić bo nocny pokarm bardziej syty a u nas zaczęło się robić kiepsko z wagą ale to dopiero koło 3 miesiąca. Jak jest ok to myślę, że nie ma powodu do budzenia.
basiatoja rozumię, że masz wywoływanie umowione, tak? Szybko po terminie... No to urodzimy tego samego dnia pewnie:) Też już odliczam:) No i też zaczęłam się stresować ale to przez konieczność zostawienia małej w domku...
Herbata fajnie, że mała już przestała fikołki odstawiać:)
asinka widzę, że nie udało się do 18 dotrzymać... no ale najważniejsze, że malutka cała i zdrowa jest już z Wami:)

Tak zasypia mój Synuś :)
IMG_20130314_210304.jpg

Załączniki

• IMG_20130314_210304.jpg
    IMG_20130314_210304.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 62
betina ja bym zrobiła jak dziewczyny piszą czyli jak nie ma problemu z wagą to bym dała dłużej pospać. Ja niestety małą musiałam w pewnym momencie na polecenie lekarza budzić bo nocny pokarm bardziej syty a u nas zaczęło się robić kiepsko z wagą ale to dopiero koło 3 miesiąca. Jak jest ok to myślę, że nie ma powodu do budzenia.
basiatoja rozumię, że masz wywoływanie umowione, tak? Szybko po terminie... No to urodzimy tego samego dnia pewnie:) Też już odliczam:) No i też zaczęłam się stresować ale to przez konieczność zostawienia małej w domku...
Herbata fajnie, że mała już przestała fikołki odstawiać:)
asinka widzę, że nie udało się do 18 dotrzymać... no ale najważniejsze, że malutka cała i zdrowa jest już z Wami:)

Dokładnie,będę miała wywoływane. Też wydaje mi się to szybko po terminie bo z tego co tu słyszę to dziewczyny chodzą dłużej. Ale mój lekarz też broni się tym że nie da mi więcej zwolnienia lek. bo nie może ze względu na ZUS. Wtedy szło by z macierzyńskiego... No i chyba nie jest tez dobrze dla dzieciątka przenosić ciążę.

asinko
naprawde trzymałam kciuki bys dotrwała do 18, no ale chyba cos było silniejsze??:)
deizzi przesłodki ten Twój synek,napatrzeć się nie idzie...;)
nimiti gratulacje!!!

banankowa oby zoltaczka szybko przeszla!

basiatoja tobie juz malutko zostalo... fajnie ze wiesz kiedy bedziesz rodzila :-p a ile to dni po terminie?

Termin miałam na 13, czyli będę w poniedziałek 5 dni po terminie. No najważniejsze że już będę miała to za sobą i synek będzie w końcu z nami :) Bo tak ogólnie to nie spieszy mi się z porodem, obawiam się go trochę;(

Ale mamy dziś wysyp ;) A coś czuję że w przyszłym tyg będzie nas jeszcze więcej :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry