reklama

Mazurskie mamy !!!

swietne fotki Antosia!:tak:
u nas ok, dziś bylismy na zakupach ciuchowych i buty sobie kupiłam wow:-)
zaraz idziemyn a grila do teściów a potem wieczorem koncert.
pozdrówki
buziam:-)

reklama
Witam cieplusioooo mamuśki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W końcu laski dorwałam się na chwile do kopma i moge poczytac co u Was.Jesteśmy z Neluszka u rodziców w Lęborku jak pisałam wcześniej i to na dłużej na 2tyg. Ale mamy labe:tak: Wprawdzie Neluszka od kilku dni daje czadu do 1ej w nocy ale to chyba mój bład za póxno ją kąpie bo 22ej ale do tej pory jej nie przeszkadzało. Ale widze że o tej porze juz jest marudna. Spróbujemy z mamą kąpać o 20tej. Rodzice chodza jak neptyki zmęczeni przez nocne eskapady wnuczki ale w końcu czuja że maja wnuczke.
Zamierzam troszke tez odpocząc od męża:tak::tak::tak: taka rozłąka dobrze nam zrobi.
A dziewczyny pierwszego dnia jak przyjechałam do Leborka urodziła moja przyjacółka tak jak by na mnie czekała. Byłam przy porodzie - 15godz:nerd:. Ostra charówa ale przywitałam osobiście Jasia pieknisia. Moja przyjacółka czuje sie dobrze sa juz razem w domku z synkiem. Zaraz ide ich odwiedzić. Także urlopik zaczełam hardcorowo - porodowo:sorry2::sorry2::sorry2:.

Kinga fajne foteczki super wygladacie razem:-) Maarta ma racje ładnie wyglądacie jak z katalogu ;-). Jakie buciki se fundnełaś? Jak impra u tesców mieliście ładna pogode? bo u nas dzisiaj pieknie było. A na jaki koncert się wybieracie? MiłegO wieczorka DLA WAS!!!!!!!!

Maarta rodzice maja straszego kompa i chodzi mega wolno szkoda że na nim nie moge obejrzec fotek Antosia:-( ale nadrobie to jak wróce :-). Suuuuuuuper że znaleźliście działeczke :-):-):-):-):-):-):-):-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJEEEEEE. Życze jak najszybszego wybudowania ciepłego koncika dla Was i tylko dla Was. Fajnie jest miec swoją cześc na Tej ziemi co? Zazdroszcze SUUPER!!!!!

Czas uciekać jak tylko bede miała czas bede do Was zaglądać jak zwykle sciskam Was cieplutko i całuje papapapapapapapapap

Miny Antosia świetne :-D Ależ rośnie szybko ten twój mężczyzna...
Gratuluję decyzji o budowie! Życzę dobrych ekip, tanich materiałów i szybkiej wprowadzki! Mieszkanie w bloku wygodne jednak dom to dom... Ja marzę o przeprowadzce na swoje. U rodziców nie jest mi źle ale wolnoć Tomku w swoim domku ;-) W połowie kwietnia ruszamy z wykańczaniem - posadzki, woda, ogrzewanie i najprzyjemniejsza reszta - podłogi, malowanie, kupowanie sprzętów... Byle do sierpnia hehe

Hania dostała wysypki po maści od pani alergolog, także długo się nie nacieszyłam:baffled: Ja pierdziu, ręce opadają... Zostawiam wszystko tak jak było, czekam na testy. Jedyne zalecenie jakie zostawiam to ubieranie na biało, pranie w płynie dla dzieci i wielokrotne płukanie. Zobaczę, może to pomoże :baffled:

Jutro idę do lekarza sama ze sobą. Męczą mnie mdłości i bóle brzucha. Byłam wczoraj u ginekologa, który stwierdził, że oprócz nadżerki (dał leki i co roku cytologia dopóki nie urodzę znów dzidzi) nic mi nie dolega (przydatki, jajniki zdrowiutkie) i zalecił usg brzucha, bo na jego oko to wątroba albo woreczek :baffled: Jeszcze tego mi brakowało :wściekła/y:

Nineczko trzymamy kciuki za badania, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
I mama nadzieje ze Hani przejdzie, kurcze sie narobiło z ta alergia. współczuje.
Fajnie ze nedziecie domek juz wykańczac:tak: mi trudno powiedziec kiedy rozpoczniemy bo mamy własna firme budowlana i wiadomo ze sie zacznie jak roboty ni ebedzie a z tym to akurat ciężko, mamy nawet własnego architekta, wszystko jesczze przed nami. my mieszkanie mamy swoje i nie takie małe bo 3 pokoje więc sie nie meczymy ale nie wyobrażam sobie mieszkania z teściami lub rodzicami, pewnie przyspieszyłabym budowe jak najszybciej sie da;-)\a u nas dzisiaj pogoda byle jaka, cały dzien deszczowo, siedzimy w domku i korzystamy z wolnego dnia głównie na ogladaniu tv.
Kucia super ze przyjaciólce pomogłąs, misi ewyprawa do W-wy szykuje pomóc mojej szwagierce, juz ma termin porodu i wszyscy czekamy na malutka Matylde:-)

Kochane mamusie, tatusie, e-cioteczki forumowe.
Zapewne czytałyście o powstającej Fundacji (a dokładniej Stowarzyszeniu) działamy już jak możemy chcąc pomóc naszym forumowym dzieciaczkom - Zosi i Maciusiowi.
Bez Waszej pomocy nie uda nam się to. Wystawiamy na allegro różne różności, zresztą sami zobaczcie NASZE AUKCJE,
Jest nas tu prawie 30 000, jeśli każdy z nas wpłacił by złotówkę na Maciusia i na Zosieńkę, to Maciuś miałby już zebrane pieniążki na operację (została by niewielka kwota do uzbierania) a Zosieńce moglibyśmy kupić potrzebny sprzęt.
O Zosiaczku przeczytacie na STRONCE ZOSI
A o Maciusiu na STRONCE MACIUSIA
Możecie nam również pomóc przekazując rzeczy na aukcje. Przygotujcie paczkę, wyślijcie ją do nas a my porobimy zdjęcia, opisy i wystawimy przedmioty
Z góry dziękujemy za Waszą pomoc
Jeśli macie jakieś pomysły, pytania piszcie na wątku FUNDACJI

Witajcie kochane.
Dzisiaj pogoda do niczego. Nie bylo mnie przez pare dni...bo szkoła a w niedzielę zwalili nam się na głowę goście...wczoraj odsypiałam nocne pogaduchy z kolezanką :) 3 maja bedziemy się bawili u nich na weselu...he A tak nawiasem mówiąc to w tym roku szykują nam się cztery wesela...szok!!
Zdjęcia wazych maluszków cudne...zresztą jak zawsze!
A mój urwisek szaleje od rana... wyciaga wszystkie zabawki z pudełek...ale bede miała sprzatania...
Życzę miłego dnia!!

reklama
Hejka babeczki!
Kuźwa co za pogoda u nas paskudna, pada deszcz zimno jest brrr tylko w domu siedziec! Filip śpi a ja kawke piję. Ciesze się że chociaż końcówka łikiendziku bedzie przyjemniejsza:tak:
imieninki męża
imieninki synka
urodzinki teściowej
To mnie jeszcze czeka w tym tygodniu:-) bynajmniej cos sie dzieje!;-)
Pozdrawiam i milego dnia życzę!
piszcie co u was!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry