reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie.
Ja jestem happy, bo właśnie otrzymałam paczkę z allegro..zamawiałam pościel taką bardzo fajną wiosenną i jak najbardziej spełnia moje wymagania hehe.
Co do długiego weekendu to właśnie przed chwilą zapowiedzieli nam się goście :) Dzisiaj już przyjadą i zostają do jutra. Ja jutro jestem umówiona z kosmetyczką na farbowanie włosów i zrobienie pazurków, bo już w sobotę idziemy na wesele :)

reklama
:-) też chciałam o to spytać ... :tak:
my chcieliśmy ze znajomymi i ich dziećmi robić jakieś "kinder grille" ;-) lecz pogoda zrobiła się taka że chyba nici z tego rodzaju zabaw :-(

myśleliśmy też o wybraniu się do Kierzbunia - stadnina koni z hucułkami, więc Mała by sobie pojeździła ;-) - co uuuwieelbia, na fermę strusi (nie pamiętam jak się nazywa ale blisko Olsztyna jest) - zwierzęta tam mają przeróżne :-)

i nie wiem co jeszcze ....

chciałabym tylko żeby nie padało chociaż ....

Witajcie.
Ja jestem happy, bo właśnie otrzymałam paczkę z allegro..zamawiałam pościel taką bardzo fajną wiosenną i jak najbardziej spełnia moje wymagania hehe.
quote]

fajnie tak dostawać paczuszki, nie? :-) a jescze jak spełniają nasze oczekiwania to w ogóle full radość :laugh2:
ja też lubię kupować na allegro, szczególnie ubranka dla Małej - jest ich tam duuużo większy wybór niż w olsztynie :tak: w sumie w olsztynie bieda z ciuchami dziecięcymi, szczególnie gdy chce się coś nie różowego :-)

Zobaczcie jaka ja się mądra przy Was robię :happy: mam już "profesjonalny" ;-)podpis :-D

oczywiście na zdjęciach tych jest moja córa :-)

prawda że śłiczna? ;-) dorównuje urodą Waszym dzieciaczkom, co? :tak::tak:;-)

Ale się dziewczyny rogadały!
Ja jestem po małych zakupkach... a na większe już niedługo pojadę autem...bo z małym i wózkiem ciężko :) No ale co najwazniejsze dla siebie kupilam :)
Jakubcio siedzi teraz w swoim świecie zabawek i się pięknie bawi...
Izakasia fajne plany macie na weekend, teraz tylko coś wybrać... No i córcia pewnie, że śliczna!

reklama
hehe mój Fiol też zaraz bedzie spał
mężuś wyszedł na męski wieczór...
a ja z browarkami z laptopem na kolanach hehe
i jedziemy dziewczyny!! ;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry