Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję za odpowiedźHmm skąd ja to znam przez 3 ciążę to przechodziłam. Mdłości i wymioty powoli ustepowaly ok 12 tyg. Mi nic nie pomagało, jadłam bardzo mało ale starałam się zjeść coś na co miałam choć trochę ochotę. Wymiotowałam różnie zazwyczaj z rana choć zdazalo mi się po obiedzie też oraz jak coś ciepłego zjadłam i jakiś zapach doleciał. Schudłam oczywiście 5kg.Takze głowa do góry dasz radę jeszcze parę tyg i smaki wrócą gwarantuje. A lekarz mówił mi za każdym razem ze mdłości to dobry oznak ciąży.
Hej. Mi też nic nie pomagało . Najgorzej było rano. Zanim wstałam z łóżka mąż robił mi herbatę ( pół gorącej i dolewał zimnej wody ) wypijałam na raz i wtedy biegłam do łazienki na zrzut. Do południa później mdłości. Mi przeszło dopiero po 5 miesiącuKochane jestem prawie w 8 tygodniu ciąży od kilku dni mam straszne mdłości i wymioty... Na nic nie mam ochoty strasznie mało jem. Proszę o jakieś porady na mdłości by apetyt znów powrócił
Ja przez 3 miesiące bylam tylko na chlebie z serkiem topionymKochane jestem prawie w 8 tygodniu ciąży od kilku dni mam straszne mdłości i wymioty... Na nic nie mam ochoty strasznie mało jem. Proszę o jakieś porady na mdłości by apetyt znów powrócił