blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Aha, co drugi dzień robię kaszkę na mleku (60ml) i dodaję pół słoika deserku, a co drugi daję cały słoiczek (125g) bez kaszki, najczęściej wtedy jest deserek z bananem, bo wydaje mi się bardziej sycący.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mleka już nie daję. Dopiero koło 20-tej.

To długo ci wytrzymuje bez mleka
- 19.30 -20.00 mleko z kleikiem (choć dzisiaj było wcześniej) - chciałabym przesunąć to na 21.00 więc z czasem jak będzie można podawać więcej owoców to chyba zrobię koło 18.00 podwieczorek owocowy jeszcze.
Ok .3-4 miarki z mleka modyfikowanego - one są troszkę większe niż standardowa mała łyżeczkaAgutek a ile dajesz kleiku do tego wieczornego mleka ??

Ok .3-4 miarki z mleka modyfikowanego - one są troszkę większe niż standardowa mała łyżeczka
Aha dodaję tyle kleiku do 180ml mleka. Jak mała pije na koniec już jest tak gęste, że zostaje w butelce resztka taka "zbita".
Ja też zaczynałam od 1 łyżeczki i potem systematycznie z dnia na dzień zwiększałam ilość kleiku.
. A ryżowy jest bardziej zestalający, tak wyczytałam.Pewnie, że możeszTylko zastanawiam się jeszcze czy mogę mieszać kleik kukurydziany z ryżowym, tzn. 2 dni jeden a później drugi bo po tym kukurydzianym niunia zrobiła 3 kupki dzisiaj. A ryżowy jest bardziej zestalający, tak wyczytałam.

i kaszka ryzowa z bananami bardzo smaczna
wybieram sie dzisiaj na poszukiwanie puree bo w dwóch sklepach nie było
zawsze daje jeśc Natalce tak jak wypadnie, nie codziennie mała dostaje owoce
ogólnie moja córka je mało np. wstała rano o 8 i wypiła sok i jak na razie nie chce butelki, tylko poszła spać, pewnie jak wstanie to zje (210ml z kaszką brzoskwiniową)