• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

MENU naszych marcowych pociech

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ale kroisz na małe kawałeczki? Takie na raz do buzi?
I jeszcze chciałam zapytać, czy dajesz tą kanapkę w ramach jakiegoś posiłku?

Tak kroję na takie małe kawałeczki :tak:
Na razie dawałam tę kanapkę na próbę, ale planuję wprowadzić ją koło południa, żeby deserek, który jest o 13.00 nie był już zagęszczany mlekiem i kleikiem tylko podawany sam. A potem koło 15.30 obiadek.

Jak Karolek wstanie, to dostanie kanapkę :tak:. Fajne na przegryzkę jest też chrupkie pieczywko Vasa - zamiast chrupek.

Wczoraj byliśmy na zakupach i nabyliśmy cielęcinę, królika i łososia. Mięso podzieliłam na porcyjki i zamroziłam. Będę gotować :tak:. I jeszcze będzie dla nas zupa na króliku, bo na kościach zostało sporo mięska :-).

I jak smakują waszym dzieciom kanapki?
Moje to normalnie siedzi i wcina...cisza jakby dziecka w domu nie było. Bardzo jej to smakuje :tak:

I jak smakują waszym dzieciom kanapki?
Moje to normalnie siedzi i wcina...cisza jakby dziecka w domu nie było. Bardzo jej to smakuje :tak:
U Nas córcia juz od dawna je "dorosłe" jedzenie. Wszystko jej bardzo smakuje. Nawet jak jej dam kaszkę i za chwilę sama jem śniadanie to podchodzi i wyciąga ręce, zeby i jej cos dać. na nasze jedzenie zawsze znajdzie miejsce w brzuszku :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry