madzikm
Mamy lutowe'07
My sami robimy szyneczkę, polędwicę, baleron itp., kiełbaskę, kaszankę, pasztet. To dopiero jest pyszne![]()
czyli świnie bijecie?? znam te smakołyki od mamy, nie ma się co łudzić,że to samo w sklepach

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My sami robimy szyneczkę, polędwicę, baleron itp., kiełbaskę, kaszankę, pasztet. To dopiero jest pyszne![]()

czyli świnie bijecie?? znam te smakołyki od mamy, nie ma się co łudzić,że to samo w sklepach![]()

czyli świnie bijecie?? znam te smakołyki od mamy, nie ma się co łudzić,że to samo w sklepach![]()

Witam wszystkie mamusie.Jestem nowa na forum.Mam pytanie jak podajecie maluszkom kanapki całe czy kroicie na kawałeczki?Ja jeszcze mojemu synkowi nie dawałam kanapek ale mam zamiar już mu podać.

Ale ja na razie jeszcze za dużo jej nie daję, tylko kilka kęsów bo ma alergię i musze powoli przyzwyczajać do nowych pokarmów.U nas teść robi wędlinki i kiełbaskiMy tez jestesmy dokarmiani taki smakołykami przez moją mamę![]()

Znajoma mówi mi to samo - że z drugim może być zupełnie inaczej ;-)A dla pocieszenia ci powiem, ze ja czuje, ze wlasnie nam drugie da na poczatku do wiwatu, ze bedzie zupelna odwrotnosc, wiec moze tak i u ciebie bedzie ;-)

Witam wszystkie mamusie.Jestem nowa na forum.Mam pytanie jak podajecie maluszkom kanapki całe czy kroicie na kawałeczki?Ja jeszcze mojemu synkowi nie dawałam kanapek ale mam zamiar już mu podać.

Znajoma mówi mi to samo - że z drugim może być zupełnie inaczej ;-)
A ja i tak nie wiem, jak to z tymi starankami będzie![]()
Wtedy byłam sama i mogłam cały dzień leżeć, a w przypadku drugiej ciąży tak się nie da
Troszkę się tego boję, nawet jak zaczniemy za rok się starać to zawsze jest ten pierwszy dzidziuś, który jednak potrzebuje opieki i czasem myślę, czy ja dam radę? Ale na pewno dam nie? ;-) Nie ja pierwsza....nie ostatnia 
moja córcia dostaje całą kanapkęWitam wszystkie mamusie.Jestem nowa na forum.Mam pytanie jak podajecie maluszkom kanapki całe czy kroicie na kawałeczki?Ja jeszcze mojemu synkowi nie dawałam kanapek ale mam zamiar już mu podać.
ja jej podaje a ona obgryza