Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja kupiłam dzisiaj mleczko modyfikowane bebilon2, podejmujemy kolejną próbę podania mleczkai spróbujemy odstawic malucha od cycusiów, oczywiście po zaakceptowaniu mleczka
![]()
Myślę podobnie AgutekJa z jednej strony tęsknię za stanem ciążowym, a z drugiej chyba troszkę jeszcze nie jestem na to gotowa. Szczególnie jak pomyślę o sytuacji, w której teraz jesteśmy. Mała chora, non stop marudzi a tu ja w ciąży z mdłościami....ciężko by byłoWtedy byłam sama i mogłam cały dzień leżeć, a w przypadku drugiej ciąży tak się nie da
Troszkę się tego boję, nawet jak zaczniemy za rok się starać to zawsze jest ten pierwszy dzidziuś, który jednak potrzebuje opieki i czasem myślę, czy ja dam radę? Ale na pewno dam nie? ;-) Nie ja pierwsza....nie ostatnia
![]()
Witam wszystkie mamusie.Jestem nowa na forum.Mam pytanie jak podajecie maluszkom kanapki całe czy kroicie na kawałeczki?Ja jeszcze mojemu synkowi nie dawałam kanapek ale mam zamiar już mu podać.
jak ja dawałam małe kawałeczki to wypluwa a jak daję kromkę to się denerwuje bo chce do ręki, daję, wytytla po podłodze i takie to jedzenie![]()
Kolej na którąś z nas![]()