Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale ja w to nie wierzę bo bym dziecku tylko wodę dawała
, owoce to normalne. Nie wiem w czym tkwi sukces? moze w tym, że ja odpuściłam, nie myślę o tym w kółko, nie stresuję się, pozwalam nie dojeść kilka łyżek, pytam czy jest głodna, nie trzymam się tak ściśle pór posiłków.
rano już około 6 domagała się śniadania, potem przy nas coś skubnęła, potem jogurt, biad sama - już nie mogła się doczekać, podwieczorek pięknie, kolacja:kaszka z bidona (rzadka), banan, czasem dwa
Oby tak zostało

waży 9 kgDzisiaj nie było kanapki, bo się zapchał płatkami czekoladowymi (takie kuleczki), które podjadał na sucho ;-). Menu właściwie obowiązuje od 4 dni, bo wcześniej jadł kaszki. Nie mam pomysłu co mogę mu jeszcze dać, żeby było z mlekiem. Koktajlu nie próbowałam, bo wydaje mi się, że nie będzie chciał. On picie traktuje jako picie - jak wyczai że jest w kubku mleko, to nie pije. Jak kupię bidon, to spróbuję mu coś takiego przemycić.blueberry - to jest przykładowe menu Karolka? czy codziennie kolacja i śniadanie są te same?
Dzisiaj nie było kanapki, bo się zapchał płatkami czekoladowymi (takie kuleczki), które podjadał na sucho ;-). Menu właściwie obowiązuje od 4 dni, bo wcześniej jadł kaszki. Nie mam pomysłu co mogę mu jeszcze dać, żeby było z mlekiem. Koktajlu nie próbowałam, bo wydaje mi się, że nie będzie chciał. On picie traktuje jako picie - jak wyczai że jest w kubku mleko, to nie pije. Jak kupię bidon, to spróbuję mu coś takiego przemycić.
A wy co dajecie na śniadanie / kolację?
.