Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny kończą mi się pomysły na kolację.
Kaszka -
Mleko - za mało
Jajo - odpada :-(
Kanapki - zaczęła mi z nich zjadać ser i wędlinę a chleb zostawia
Parówki - ileż można?
Ratujcie!![]()
Olivka dostaje wlasnie mleko (tylko wieczorem chce mleko pic, w ciagu dnia nie bardzo...), zageszczam je tylko miarka kleiku, zeby bylo bardziej syte i spokojnie jej wystarcza
a generalnie straszny z niej lakomczuszek;-)
agutek - ja proponuję jeszcze frankfurterki. Zosia czasem zjada na kolację właśnie ser i wędlinę z kanapki i wypija ok 120 ml mleka - dla niej to jest dużo i widzę, że się najada
Dostaje też serek Bieluch - cały wsunie i popije mlekiem, albo jakiś mleczny posiłek "łyżeczkowy" jogurt lub coś takiego. Jak w ciągu dnia dużo jadła to wystarczy jej taka kolacja.
Może Tola przekona się wkrótce do kaszki.
oo! u nas króluje jeszcze chleb z masłem
Chlebek coś jej ostatnio nie bardzo wchodzi, zjada tylko to czym jest obłożony 
Agutek, mleko to za malo dla Toli na kolacje?Olivka dostaje wlasnie mleko (tylko wieczorem chce mleko pic, w ciagu dnia nie bardzo...), zageszczam je tylko miarka kleiku, zeby bylo bardziej syte i spokojnie jej wystarcza
a generalnie straszny z niej lakomczuszek;-)
po mleku spokojnie spi 11-12 godzin i nie jest glodna![]()
.
.Ja gotuję na obiad brokuły w parowarze. Nie wiem co będzie to tego, może teściowa coś zrobi ;-).

Gorzej jak nie to będziecie same brokuły wcinać

Pierwszy raz będziemy jeść 
Ja tam lubię brokułyGorzej jak nie to będziecie same brokuły wcinać
![]()
![]()