reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych marcowych pociech

tigger zakup ich większą ilość i sprzedawaj na allegro :-D
moze nastepnyym razem przywioze siostrze, zeby wystawila na allegro;-)
chcialam tak zrobic z bidonami TT, bo tutaj sa duzo tansze niz w Polsce

mam Mothecare w Bydgoszczy, ale nie robiłam tam zakupów, bo mnie ceny powaliły:szok:, ale może po sam kubek zajrzę,

ale numer z Canopolem:-D:zawstydzona/y::-D,
tutaj ten bidon Mothercare kosztuje 2,99, czyli ok. 13 zl:-pmysle, ze nie powinien wiecej w Polsce duzo wiecej kosztowac:tak:

reklama
ewa - a jak teraz menu Wiktorii? coś ruszyło?

nik się nie wypowiedział na temat słodyczy Kinder:confused:

Szkoda... pisać;-) Dziś przyłapałam prababcię jak dawała córci chleb z masłem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zarzekała się, że nic jej nie dawała, tylko mała była upaprana masłem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A Kinder smakują mi;-):-D:-D

Dziewczyny kończą mi się pomysły na kolację.
Kaszka - :no:
Mleko - za mało :baffled:
Jajo - odpada :-(
Kanapki - zaczęła mi z nich zjadać ser i wędlinę a chleb zostawia :eek:
Parówki - ileż można? :confused:

Ratujcie!:sorry2:

u nas ostatnio kroluje kaszka!
wlasnie ile razy dajecie mleko w ciagu dnia?bo ja gdzies wyczytalam, ze dzieci powyzej roku to juz tylko 2xna dzien po 210-250ml mleka.A u nas jest 3 razy po 210 w tym kaszka!nie za duzo?bo juz sama nie wiem:no:

bogda - mi się wydaje, że za dużo mleka, ale nie umiem powiedzieć dlaczego. Nam lekarka odradzała podawanie mleka w takich ilościach:no:

agutek - ja proponuję jeszcze frankfurterki. Zosia czasem zjada na kolację właśnie ser i wędlinę z kanapki i wypija ok 120 ml mleka - dla niej to jest dużo i widzę, że się najada:tak:
Dostaje też serek Bieluch - cały wsunie i popije mlekiem, albo jakiś mleczny posiłek "łyżeczkowy" jogurt lub coś takiego. Jak w ciągu dnia dużo jadła to wystarczy jej taka kolacja.
Może Tola przekona się wkrótce do kaszki.

oo! u nas króluje jeszcze chleb z masłem

reklama
Do góry