• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Miesiaczka

Mamaa20

Fanka BB :)
Jeszcze przed ciąża miałam tak że okres mi zanikal na miesiąc ,2 a czasami nawet i na wiecej. Ginekolog mówiła że to normalnie i że ureguleuje mi się to. Teraz po ciąży znowu tak mam , w tamtym miesiącu miałam a w tym już nie. Miała któraś z was tak ? Sama nie wiem czy to normalne

reklama
Jeśli karmi się piersią to czasami tak może być jeśli nie trzeba by było pójść do lekarza i brać coś na uregulowanie i zrobić badania hormonów bo tam może być przyczyna

Według mnie powinnaś zmienić lekarza jak samo ci się na uregulować to kwestia hormonów... najwieksza burza hormonalna w życiu kobiety jest ciąża jeżeli to nie pomogło moim zdaniem powinnaś się leczyć... bo oprócz nie regularnego okresu mogą w układzie rozrodczym dziać się po dluzszym czasie inne nieprawidłowe rzeczy...jakieś polipy. torbiele itp

Właśnie wiem. Tylko że od samego początku ginekolog powinna wysłać mnie na jakieś badania a nie kazała czekać. Prosiłam też ja o jakieś tabletki na wywołanie miesiączki jak miałam z 17 lat ale powiedziała że mi nie da i żeby czekać aż samo się wyreguluje to

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry