Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jesli mialas normalny okres to raczej ciazy nie ma. A test robilas?Hej dziewczyny, miesiączka spóżniała mi się 24 dni. (staram się o dziecko) od 24 do 28 miałam plamienia, 29 normalnie okres na kolejny dzień znowu plamienia, wczoraj mocy ból brzucha i normalny okres. U ginekologa byłam i brak ciąży. Miał tak ktoś.?
Bzdura. Ja miałam przy 3 ciazach normalnie miesiączkę i trwała 4-5 dni. Przy tej co parę dni temu straciłam pierwszy raz mi się miesiączka zatrzymała a najlepsze jest to że testy u mnie negatywne beta negatywna a ciąża była ale nie prawidłowa.Nie rozumiem ,piszesz że spóźnia Ci się 24 dni , a w tym czasie miałaś okres ? to chyba się jednak nie spóźnia ,zdarza się ,że okres jest mniej obfity ,ale skoro trwa 4 dni ,to raczej to nie ciąża ,tym bardziej że ani testy ,ani beta ,ani gin tego nie potwierdza ,więc trzeba przyjąć ,że jej nie ma ,jeśli masz regularne cykle to wyliczyć kiedy owu i się starać
jaka bzdura? jestes jednym przypadkiem na nie wiem ile, ze jest okres normalny w ciazy, zreszta jak sama napisalas nieprawidłowej. Jednak w 99% obfitych miesiaczek nie ma prxy ciazy, ktorej nie wykazuje beta, testy i lekarz na usg.Bzdura. Ja miałam przy 3 ciazach normalnie miesiączkę i trwała 4-5 dni. Przy tej co parę dni temu straciłam pierwszy raz mi się miesiączka zatrzymała a najlepsze jest to że testy u mnie negatywne beta negatywna a ciąża była ale nie prawidłowa.
SA kobiety ktore maja miesiączkę nawet do końca pierwszego trymestr a nawet dłużej i nie mówię tu o plamieniu ani lekkim krwawienie tylko o normalnej miesiączce.
Bardzo mi przykro ,ale jak widzisz Twoje krwawienia w ciąży ,nie były ok i nie dały niczego dobrego tylko poronienie ,więc to nie jest ok i nie wróży dobrze ,może i ciąża jest ale np biochemia ,więc lepiej chyba nie wiedzieć że jest ,po prostu okres się spóźnił ,Bzdura. Ja miałam przy 3 ciazach normalnie miesiączkę i trwała 4-5 dni. Przy tej co parę dni temu straciłam pierwszy raz mi się miesiączka zatrzymała a najlepsze jest to że testy u mnie negatywne beta negatywna a ciąża była ale nie prawidłowa.
SA kobiety ktore maja miesiączkę nawet do końca pierwszego trymestr a nawet dłużej i nie mówię tu o plamieniu ani lekkim krwawienie tylko o normalnej miesiączce.
Tylko przy tej ciąży co straciłam parę dni temu nie wykazało. Tamte poprzednie 3 ciąże były jak najbardziej prawidłowe. Straciłam z powodu wysokiego tsh i ataków padaczkowych.jaka bzdura? jestes jednym przypadkiem na nie wiem ile, ze jest okres normalny w ciazy, zreszta jak sama napisalas nieprawidłowej. Jednak w 99% obfitych miesiaczek nie ma prxy ciazy, ktorej nie wykazuje beta, testy i lekarz na usg.
Poszłam do gin i okazało się że puste jajo plodowe. Byliśmy świecie przekonani że ciąży nie ma bo beta nawet ujemna a lekarz robił usg 30 minut i w ostatniej chwili znalazł.Bardzo mi przykro ,ale jak widzisz Twoje krwawienia w ciąży ,nie były ok i nie dały niczego dobrego tylko poronienie ,więc to nie jest ok i nie wróży dobrze ,może i ciąża jest ale np biochemia ,więc lepiej chyba nie wiedzieć że jest ,po prostu okres się spóźnił ,
A skąd wiedziałaś ,że teraz jesteś w ciąży skoro testy negatywne ? znasz powód straty?![]()