reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mleko

Cześć chciałam zapytać was o jedna rzecz mianowicie moja córka w listopadzie skończyła rok a teraz z dnia na dzień odstawiła mleko modyfikowane poprostu wypluwa smoczek od butelki i powiedzcie czy to nie za wcześnie na odstawienie ?

reklama
Ja bym się cieszyła że nie muszę kombinować z odstawieniem 🤷‍♀️

Jej waga jest prawidlowa? Je wystarczająca ilość posiłków stałych? Jeśli zależy Ci na przyjmowaniu mm, to możesz używać go np do kaszki, owsianki itp

Do roku czasu mleko (czy to z piersi, czy mm) to podstawa. Po roku mozna sprobowac z innymi mlekami z kartonu juz i dieta tez juz na tyle roszerzona, ze bez mleka da sie obyc.

Ja bym się cieszyła że nie muszę kombinować z odstawieniem 🤷‍♀️

Jej waga jest prawidlowa? Je wystarczająca ilość posiłków stałych? Jeśli zależy Ci na przyjmowaniu mm, to możesz używać go np do kaszki, owsianki itp
Mała wazy 8,5 kg je normalnie jogurty ser na kanapce 2 razy w tyg rybę

Synka odstawiłam od piersi równo na rok. Córkę na 14 miesięcy. Żadne nie zaakceptowało później butelki ani mleka w kubku 🤷‍♀️ dzieci zdrowe

reklama
Do góry