Polna no to ja nie tak dużo płace, bo 100zł za wizyte płace

Bez względu na to ile zebów.. Tzn ja mialam akurat 2 zeby obok siebie i byly z dziurką to mi w jednej cenie zrobiła

Ale np jak by ząb na gorze a drugi na dole był to by wziela 150 tak jak mojej mamie. No to moja dentystka droga nie jest, ale jak patrzeć na to ze ja mialam 7 zebow do leczenia to troche mnie to kosztowało, tym bardziej że wtedy mama nie pracowala i cieżko bylo.
Co do panierki nie wiem, ale na allegro tam na dziale jedzenia powinno być. takie czerwono żołte opakowanie, chicken tam pisze chyba. Nie wiem bo mi sie skonczylo juz i nie pamietam jak tam pisze...
Kasiuch jutro pojde po meblowych i popatrze, nie zalezy mi na czymś solidnym bo tata weźmie i mi do ściany przymontuje tak zeby sie np nie "gibała" wiec myśle ze wiecej jak 300 zł nie będzie mi potrzebne.
Ewi może troche tak sie dzieje, bo wy już sie tyle czasu znacie, a np ja nie wiem dokładnie co u której tam się działo, nie ma tak zbytnio tematu..
Tzn ja gaduła niesamowita jestem i dla mnie o kamieniu nawet może być rozmowa ciekawa haha ;P
clio ja mam wizyte 15 lutego

i też sie doczekać nie moge bo to bedzie moj 36 tydzień (według mojej ginekolog ;P bo według usg to 35 tydzień bedzie) no i wiadome bedzie USG

Aaaa co do mojej gin.. Wiecie według niej w którym tygodniu mam termin porodu? w 38 tygodniu mi wpisała termin porodu na 7 marca (w karcie ciąży) jak to druga gin zobaczyła to ją wyśmiała

Bo termin mi przypada na 24 marca. I według moich dokładnych obliczeń to teraz jestem w 33 tygodniu a nie w 34 tak jak moja gin uważa.. No cóż..
Co do ciasta.. Mmmm zaraz sie ogarne i lece do ciastkarni

hah ;p ide po pączki, ostatnio cos mam na pączki taką ochote.. I dziś w nocy mi się nawet śniły