femme fatal
Mama Ninki :)
No wiadomo jak bym miała taką możliwość też bym wolała wziąć kredyt ... płacisz tak samo tyle że kiedyś mieszkanie będzie Twoje ;-) no ale nam kredytu nie dadzą 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

tak marzy mi sie, zeby jakis bank nam dał taki kredyt, zeby 700zł miesiecznie max spłacac... ale co tam...
). Chyba nie potrafiłabym się zdecydować na kredyt
.choć wynajęcie mieszkania kosztuje więcej niż raty...grrrrr
My to pewnie wyemigrujemy do Norwegii bo tam rynek nie jest jeszcze zapchany Polakami a zarobki przy składaniu mebli potrafią utrzymać 4-osobową rodzinę, albo Szwecja gdzie dotacja na jedno dziecko potrafi utrzymac całą rodzinę
:-

mialam dzis wyprac druga ale ta to dopiero jest trudna do zawieszania
dzis pobudka o 6 ,Ala tez budzila sie pare razy wnocy wiec troche jestem niewyspana 
;-) no a Paulinka swoje wazy :-) nie martw sie bo Ala tez miala duzyyyy brzuszek -zreszta nadal ma
:-)
wiec moze cos sie zmajstrowalo ;-)

jak znajde ulotke to Ci napisze jaki byl sklad tej masci 

4 listopada mam dostac @.. zobaczymy wtedy.. Moj A tez mnie straszy - nie wiem czemu.. mam chyba na czole cos wypisane

pobudka o 2 i 5 i wstawanko dopiero o 7

Na szczescie mój M. uwaza tak samo!

i powinno sluzyc do 3 roku !!
ja sama mam taki 2 czesciowy i sprawdzil sie u nas rewelacyjnie:-)
my mamy teraz maxi cosi Priori i jest w nim taka opcja, ze mozesz fotelik ulozyc w pozycji pollezacej.. musialabys sie przesc do sklepu oni Ci powinni doradzic
a krzeselko do karmienia mam takie i wlasnie z podobnych wzgledow jak Polna, potem Lena bedzie miala swoj stoliczek i krzeselko:-)
a migdalki szybko wroca do normalnej wielkosci i dalej bedzie wariowac :-)
no ale jakos trzeba bylo przeczekac i kupilam Jej fotelik juz do 32 albo 34 kg , siedzi w Nim jak krolowa :-)