kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Moja rodzinka za to uwielbia wszelkie zupy. Ja zawsze gotuję garnek na dwa dni a potem wymyślam tylko drugie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo jak młoda nie chce jeść zwykłego drugiego dania to tak muszę przemycać warzywa, mięsko itd. M się najada i nie narzekam. A robię taki gar, a z 6 litrów, i jest max na 2 dni choć czasami znika do wieczora.

..a w kazdym zwiazku sa te lepsze i gorsze dni..mi kiedys ktos powiedzial,ze malzenskie klotnie to jak sol i zupa,bez siebie zle smakuja..najwazniejsze to razem isc do przodu

) a reszta?? Hmmm, moze sie dzisiaj nie doczekać, bo mi SIę NAPRAWDę nie CHCE!!!

Miki wstał 10min temu:-) czyli 2h zaliczyl, i dobrze:-)

Po narodzinach Filipka bardzo wiele się zmieniło... Kiedyś koleżanka mi powiedziała że prawdziwe kłótnie zaczynają się właśnie po narodzinach dziecka i to jest święta racja...

Ty też nie strasz, bo ja już się bojęmadlen79 pisze:bo jak w malzenstwie pojawia sie dziecko,to wtedy zaczyna sie prawdziwe zycie

jak ja tego nie cierpię .. na szczęście mężuś póki co przejął obowiązek mycia okna i nawet całkiem dobrze mu poszło w weekend, ale oczywiście nic za darmo .... mnie niestety teraz czeka prasowanie firankiwika8 pisze:Igor śpi a ja chyba wezmę się za te okna

Mój mąż pokochał teściową za ogórki w zalewie miodowej. 
dziewczyny ale się macie z tymi zupami U mnie młoda nie chce jeść na obiad nic po za zupą i to najlepiej rosół albo pomidorówka, u mnie zupa rzadko kiedy jest zupą, raczej to gęsty gulaszbo jak młoda nie chce jeść zwykłego drugiego dania to tak muszę przemycać warzywa, mięsko itd. M się najada i nie narzekam. A robię taki gar, a z 6 litrów, i jest max na 2 dni choć czasami znika do wieczora.
Wika choć umyjesz mi okna, plizzz ja mam już szare, a nie odważę już się ich myć sama....
Ja idę na zupkę mniam
kokusia drugie u mnie nie przechodzi![]()

. Niestety dziś, to raczej nie możliwe bo w końcu jedziemy do banku umowę kredytową podpisać :-). Ja dziś tylko na chwilkę, pokazać się, że jestem ;-). Młody nie chce mi spać i biega po łóźeczku, pogoda do du... To tyle u mnie
.