reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

martusia - udanego wypadu nad morze :-)
Ja już po 2 kawkach. Bylam na pedicurze i zaraz lece obiad robic i salateczke, jak wogule zdaze. Mielismy przejechac sie na zjazd samochod FSO, ale leje. mam nadzieje, ze sie wypogodzi. :)
Slonecznej soboty zycze.;-)
My wczoraj mielismy przepiekny dzionek, sloneczko i upal. Ach... milo bylo, ale sie skonczylo.

reklama
Hejka!

Ja dzis ogarniam dom wiec mnie malo bedzie;P
Własnie Miki wstal a mi zostala cała góra do ogarnięcia...;/ ide wstawic obiad i malego wezme i bede z nim ogarniac... ehhhh
Sorry ze tylko o sobie:***
U mnie dusno i slonce jest ale tez jest zachmurzone nieżle...

Milego dnia wam życze no i weekendu!

a ja latam od rana z jakimś humorem nie takim ,mam ochotę wszystkich pozabijać .masakra .sama nie radze sobie ze swoimi nerwami :/

Witam ponownie

nie wiem czy mnie pamietacie byłam tu jakiś tydz temu a potem ograniczony dostęp do neta, brak czasu i takim sposobem dopiero dzis dało mi sie nadrobić zaległości.
Mała śpi, mąż w pracy- a ja powinnam tyle rzeczy zrobić....

ja też jestem nauczycielką bez widoków na pracę- przykre to ale cóż zrobić...

Kilka dni temu miałam "wychodne" mąż z małą a ja na ploteczki umówiłam się z kumpelą było super.
Co do naszego małżeństwa to raz jest super a raz beznadziejnie, szkoda tylko że coraz częściej się kłocimy

Hej :-)

jestem wykończona dzisiajszym dniem
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
Igor skończył dzisiaj 1,5 roczku a był tak nieznośny, ze w pewnym momencie myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok
shocked.gif
Bożeeee daj mi cierpliwości do własnego dziecka
laugh.gif

jedna z sytuacji (a podobnych było dzisaij ze 20
shocked.gif
shocked.gif
). Igor jest po obiedzie. Patrzy na winogrono i mówi "am".

ja: "chcesz winogronko???"
Igor: "Nie"

Po 5 sekundach

Igor patrząc i pokazując na winogrono ""ammmmmm"
Ja podnosze winogrono z blatu i mu pokazuję "chcesz?"
Igor kręcąc głową "Nieee"

No więc ja odkładam winogrono, a ten w jaki szał wpadł
shocked.gif
shocked.gif
płacze, rzuca się na podłogę
no.gif
shocked.gif
shocked.gif
Po chwili sie uspokoił i się pytam:

"chcesz to winogronko"

Igor "yhyyyyy"
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Noszzzzzzzz rece i cycki opadają
shocked.gif

I z każdą najmniejszą rzeczą dzisaij tak było
shocked.gif
jak on wszedł w taki okres to ja osiwieje
shocked.gif
shocked.gif

Martusia, bawcie się dobrze nad morzem.;-)

Asienka, czyli zrobiłaś się na bóstwo?? :-D Mnie też by się przydała wizyta u kosmetyczki, ale czasu brakkkkk:wściekła/y:

Delfin, humor Ci się poprawił??

Wera, "wychodne" są super :tak: ja często korzystam z takich okazji :)

Lena, miłego grillowania :)

Wiktoria, cały czas trzymam &&& za Wojtusia :)

Witam:-)
Przyjmiecie mnie do swojego grona? Nasz staż małżeński to niecałe dwa lata (rocznica 6 grudnia), znamy się 3 lata. Mamy cudownego prawie 8-miesięcznego synka Michała.
Pozdrawiam

Hejka:)
witam nowa mame :-)

Tylko wpadam zyczyc wam milego dlugiego weekendu ja nie bede zagladac, korzystamy z tego ze jestemy wszyscy razem
Wam tez zycze takiego rodzinnego
buziaki.:*

reklama
Helloł!;-)

U nas dzisiaj zapowiada sie przepiekny dzien, slonko swieci itpi.:-) Niestety dzisiaj nigdzie nie jedziemy, bo mezol samochod konserwuje. Wybierzemy sie z synkiem na spacerek na pobliski plac zabaw i tak spedzimy leniwe niedzielne popoludnie.:)
Za to jutro jedziemy sobie na mala wycieczke. Jak pogoda pozwoli to nad jeziorko, a jak nie to na dlugasny spacerek.;-)
lena - jak tam karkowka z grilla? Udala sie?:-)
gdynianka1 - witaj w ekipie zoneczek!;-)

Do góry