• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

ja jestem,u mnie jeszcze wszyscy spia,a ja tradycyjnie kawka i BB ;)
Mama Boo szkoda,ze koncert rozpoczal sie dopiero wtedy jak juz wychodziliscie..ale spacerek mialas ladny..daj znac jak bedziesz po wizycie,no chyba ze od razu od gina pojedziesz rodzic ;)
Liza to ty teraz troche taka slomiana wdowa..ciesz sie,ze maz ma prace ;)..
moj jeszcze ma urlop,ale to juz ostatnie dni,w czwartek wraca do pracy..

reklama
madlen ciesze sie ale wiesz z tej pracy mamy tylko 50% wypłaty a to jest wielkie nic...:-( M musi dorabiac u mojego brata by miec na paliwo i jakies dorbiazgi dla domu na jedzenie;( a ten tydzien to porażka... M do srody włącznie nocki, potem od piątku na dzien.... w dzien tak jak teraz jedzie do mojego brata dorobic, spal tylko 3h, małą kłutnie zaliczylimsmy i to go zmobilizowalo ze wstal i jedzie, ja rozumiem ze jest zmeczony, ale mamy taką sytuacje ze naprawde....Ale ktos musi sie patrzec na to trzeźwym okiem:( za co dzis mnie sie "oberwało" fajną wiązką słow, ale nic, przywyklam;]
Ja teraz czekam na rodzinne i juz niewiem czemu nie ma ciągle...

No to zamuliłam ;P

Ostatnia edycja:
Liza bo najgorzej jak pojawiaja sie problemy,wtedy dochodza nerwy i klotnia gotowa..oby rodzinne juz przyszlo ;),a czemu masz tylko 50% wyplaty,jesli mozna wiedziec...rozumiem,ze macie jakies kredyty..to zycze poprawy sytuacji finansowej !! :))

Witam po łikendzie! ;-)
W malzenstwie klotnie przewaznie sa o kasiorke, a raczej o jej brak. Tak to niestety jest. :-(
madlen - niezle sa u Was cenki robocizny. :szok:
mama Boo - co lekarz powiedzial?:-)
Maly spi, po jego drzemce i obiadku wuruszamy na spacerek i zakupki.
Milego dzionka Kofane Zoneczki :-)

Hej, u nas wszystko ok. Mały jest obrócony główką w dół, ale jeszcze nie w kanale... Wszystko pozamykane, szyjka twarda i długa. Pani doktor stwierdziła, że zapowiada się na terminowy poród. No cóż - musimy jeszcze poczekać... Potem pojechałam do pracy zawieźć L4 i mi zeszło 2 h :-) Obiad, spacer. Znów aktywny dzień :-)
Liza u nas też najczęściej są kłótnie jak są problemy finansowe... Niestety, jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze...
Aguska chodzę ile mogę, bo wiem, że za chwilę tyle chodzić nie będę. Nie wiadomo jak będzie z pogodą - w tamtym roku w październiku był już śnieg i wiadomo, że z takim Maluchem takie długie wyprawy nie wchodzą w rachubę.
Miłego wieczorku !!!

Mama Boo Ty to masz sily Kobieto :-) jak ja nie lubie opoznionych koncertow wrr od razu mi sie potem odechciewa sluchac tego zespolu i chodzic dalej na jego koncerty nawet bezplatne, a snieg w pazdzierniku brrr, jak ja nie cierpie zimna 19 stopni to tak najlepiej, ani za zimno, ani za goraco,
Liza- ja tez czasem czekam i czekam na rodzinne i sie doczekac nie moge, ale o dziwo w tym miesiacu przyszlo punktualnie, mam nadzieje, ze juz przyszlo do Ciebie, ale moze jest opoznione przez to, ze rok szkolny sie zaczyna i wiecej kasy musza wyplacic, teraz jestes jak slomianka, ale uwazaj nawet najwieksze problemy finansowe nie sa warte kryzysu w malzenstwie o ktory latwo jak sie dwoje ludzi prawie nie widzi- wiem cos o tym niestety :-(
Asienka tez jestes Kochana Zoneczka i Mamusia

ja dzisiaj bylam na lumpach kocham to za grosze mozna kupic sliczne ubranka dla malej w idealnym stanie, teraz biegam tez po sklepach i dokupuje ostatnie drobiazgi do przedszkola, chociaz w srode na zebraniu i tak pewnie okaze sie, ze jeszcze czegos nie mam heh

Hej
a no własnie jesli chodzi o kase to zawszesa klutnie;p
No a wieczorem M przesadzil mocno... potem przepraszam w sms a rano jak wrocil tez przeprosil wiec luzik...;] ehhh
Rodzinne przyszlo ale jak mysle co musze kupic.... niewiem, nie kupie za duzo bo kasy tez musi zostac niestety:( najwazniejsze rzeczy zakupie chyba dzis.... i do tesciow po ziemniaki pojedziemy....;]

Milego dnia kochane, wieczorkiem zajrze:*

Hej, hej:)
mama boo daj znac po wizycie;-)

U nas srednio, weekend samotny maz od piątku chodzi codzien na nocki 18-6 i tak do srody włącznie... Potem od piatku do niedzieli ma na 6 do 18;]
Ja czekam na rodzinne powinno byc w piatek i nie ma! wrrrrrrr.....
Miki mi marudzi, wychodzimy na dwor za chwile...

Lizy mam pytanie , troszkę hmmm może nie na miejscu aale korci mnie od dłuższego czasu żeby się o to spytać .

Świadomie chcieliście mieć 3 dzieci? I to w takim czasie bo nie masz jeszcze 24 lat jak widzę na suwaczku .

Ostatnia edycja:
reklama
ja sie tylko witam i uciekam,brak czasu dzisiaj na kompa.
smyki juz jutro ida do szkoly..oj ciezko bedzie rano wstac,ale jak mus to mus..mezus w czwartek wraca do pracy,a ja na fitness..szara rzeczywistosc nadchodzi wielkimi krokami..
Liza dobrze,ze z mezusiem jestescie juz pogodzeni..nie ma sensu klocic sie o pieniadze,bo od klotni ich nie przypedzie..
Mama Boo spaceruj poki jeszcze jest ladna pogoda,bo pozniej z takim malym smykiem nie da rady wyjsc..,jak zaczna sie mrozy ..
milego popoludnia !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry