• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

Hej!:-)
My po jeziorku i smazeniu na plazy. ;-)
Nancy - witaj wsrod zoneczek! :-)
Mamo Boo - biedny chomikol :eek:
Madlen - a moze krawcowa przycielaby za dlugie nogawki?!
Udanej niedzieli!

reklama
Hej :-)
Pogoda mnie wykańcza. Podobno jutro ma być chłodniej, co mnie bardzo cieszy, bo wybieramy się wieczorem do parku z okazji BeerFestynu jest koncert Blue Cafe.
Madlen córcia jak typowa kobieta :-) Daj jej trochę powybrzydzać :-)
Martusia u nas Oskar jest jako-tako zaznajomiony z tematem śmierci - przed jego narodzinami zmarł mój siostrzeniec, ale do dzisiaj gdzieś jego temat się przewija, w ramce jest jego zdjęcie i Oskar wypytywał o wszystko. Dziś trochę wyręczyła nas teściowa i jak przyszliśmy po niego to był jeszcze smutny, ale humor poprawił mu się jak pojechaliśmy po nowego chomika. Także teraz radość w domu - o dziwo, nawet Małż się z nim bawi cały dzień, który z reguły nie przepada za zwierzętami.
Julita to macie babski wieczór :-)

nie bylismy dzisiaj po spodnie,bo ominelismy sklepy i zrobilismy sobie dlugasny spacer..do srody mam czas zeby kupic mlodemu spodnie..
malz teraz poszedl do sklepy bo mu sie salatki zachcialo..wymyslal i wymysal..bo sam nie wiedzial na jaka ma ochote..no i wkoncu wymyslil..,takze jak wroci ja smigam do kuchni robic dla pana slatke:-D
Mama Boo wspoczuje ci tych upalow,miejmy nadzieje,ze jutro bedzie chlodniej;-)..u mnie jest w sam raz..;-)
Delfin co sie dzieje? lepszego humorku zycze ;-)
Asienka skrocenie spodni,kosztuje prawie tyle samo co nowe..a ja antytalent krawiecki nie zabieram sie za to,bo jak mu skroce to bedzie jedna nogawka krotsza druga dluzsza,albo mu spodenki zrobie:-D

A my dzisiaj na koncercie byliśmy i tylko nerwy pozjadaliśmy. Na miejscu byliśmy o 19:30 (z domu wyszliśmy spacerkiem po 18...), o 20:00 miało być Blue Cafe i czekaliśmy do 20:45, bo już mi nogi do d*** wchodziły a na ziemi jak siedziałam to mi zimno było :-)
Wychodząc z parku usłyszeliśmy jak się koncert zaczyna...
W domu byliśmy o 21.30, Oskar padł jak mucha.
A ja w sumie nawet śpiąca nie jestem, tylko okropnie mnie stopy bolą, ale to w sumie już od dawna.
Brzuch się obniżył :-) Jutro wizyta u ginki, ciekawe co powie.

MAMA BOO to widzę że ty bardzo aktywnie czekasz na poród;-)
u nas dziś chłodniej ale tak od razu lepiej sie oddycha chyba dziś pójdziemy z Bartkiem do mojej koleżanki i jej córci o ile pogoda dopisze
a gdzie reszta żoneczek?

reklama
Hej, hej:)
mama boo daj znac po wizycie;-)

U nas srednio, weekend samotny maz od piątku chodzi codzien na nocki 18-6 i tak do srody włącznie... Potem od piatku do niedzieli ma na 6 do 18;]
Ja czekam na rodzinne powinno byc w piatek i nie ma! wrrrrrrr.....
Miki mi marudzi, wychodzimy na dwor za chwile...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry