mam nadzieje, ze nie pomyle co do kogo chcialam napisac heh bo mialam dzis kilka stron do nadrobienia bo mi wczoraj net nie chcial dzialac a wiec tak:
Robale witaj
asienka, Delfin i reszta ja tez kocham allegro, bo mozna tam kupic duzo rzeczy duzo taniej niz w sklepach, no, ale staram sie unikac nadmierngo tam grzebania, bo potem cos upatrze nad cos zachoruje i potem glowie sie skad na to kase wziasc heh
Madlen ja tez mam mega problemy z bolami glowy, mi pomaga aspiryn migrena, nowowsc jak dla mnie bo dopiero niedawno sie o tym dowiedzialam heh, co do kolorow na glowie toja tz ciagle kombinuje heh, a zlego humorku to wspolczuje, ja tez miewam takie ataki zlego humoru niestety
Mama Boo co do niemoznosci pozwolenia sobie na drugie dziecko z powodu kasy to dla mnie tez tragedia, tym bardziej, ze wiem, ze ja mam problemy z zajsciem w ciaze, no, ale niestety musze byc rozsadna, bo u nas ogolnie trageedia z kasa, gdyby nie pomoc wszystkich w kolo to wogole tragedia by byla, mala nawet wyprawke do przedszkola, nawet szczoteczke i kubek dostala w prezencie urodzinowym, kazdy z rodziny cos kupil, Oliwka dostala sie do publicznego przedszkola bardzo mnie to cieszy zwlaszcza ze wzgledu na jej chorobe, no, ale poczatek roku szkolnego juz w czwartek, a ja nadal nie wiem skad na oplaty za przedszkole kase wezme, ale szkoda mi jej nie posylac, teraz jak ona sie tak na to przedszkole cieszy i po tym jak jakims cudem sie dostala, u nas bardzo ciezko jest sie dostac, eh sorki, ze sie troszke nazalilam Wam tutaj heh
a te Twoje Swieta z taka iloscia dzieci mama boo to naprawde super tak powinna wygladac wg mnie prawdziwa Gwiazdka
gwiazdeczka wspolczuje wypadku kolezanki, pomodle sie, eh jakie to zycie jest kruche