• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

reklama
Witajcie wieczorowo!
Mały spi, wlosy umyte, wiec chwilke przysiadlam popisac i poczytac.:-)
Liza - zdrowka zycze! ;-)
Delfin - ja w ciazy allegrowalam do woli, uwielbialam ogladac wyprawki na necie. :-D
mama Boo - to dwa niemowlaczki beda za chwilke w rodzince. Super!;-)

dzieciaczki juz wykapane,ogladaja jeszcze bajke i zaraz spac ida,ja dzisiaj chyba tez szybciej sie poloze bo juz bralam tabletke a glowa jak bolala,tak boli..czuje sie,jakbym mlotkiem dostala...wrrrr
milej nocki mamuski :))

Ja też się witam z kawką i śniadaniem. Noc straszna - zasnęłam o 2 w nocy, po wielkich walkach z komarami, pająkami i różnymi dziwnymi rzeczami, które mi wlatywały do pokoju...
Delfin, oj jakbym się Redds`a napiła... Ale smaki robisz. Muszę się jeszcze obejść, pewnie jakiś rok... Też z włosami robię cyrki - z czarnego na czerwień, a teraz brąz. Na blond bym się nie odważyła :-)
Asienka na Boże Narodzenie jedziemy do mojej babci i będzie cała najbliższa rodzina - dzieci 8, w tym dwoje maluchów. Wesoło będzie :-)
Liza o tabletkach nie słyszałam. Z tych tanich brałam kiedyś Microgynon. A z tym zamrażaniem to bardzo dziwne. Może dlatego, że nie mają sprzętu ? Ja byłam w gabinecie, gdzie lekarz rz w tyg. przyjmował na NFZ a resztę prywatnie i miał "swój sprzęt". A jest jakaś różnica w rekonwalescencji lub w czymś innym ?
Madlen jaka u was pogoda ? Z tym morzem to macie świetnie, wybieracie się dziś ?

witam się z rana ,my nie śpimy od 8 . Wstałam chyba lewą nogą bo mnie wkurza wszystko ,łącznie z moim mężem :-/

mam nadzieje że mi przejdzie bo wewnętrznie czuje jak bym miała kogoś rozszarpać zaraz :-P

oczywiście nie Was hehe

witam i zachwile zmykam
mam kiepski nastrój poniewaz dowiedziałam sie o wypadku samochodowym kolezanki jechali na wakacje, jej stan jest ciezki takze wierzace dziewczyny prosze o modlitwe. wypadek mial miejsce poza granicami kraju a NFZ nie chce sie zgodzic na opłacenie helikoptera medycznego a tylko w taki sposob moze dostac sie do Polski :(

mam nadzieje, ze nie pomyle co do kogo chcialam napisac heh bo mialam dzis kilka stron do nadrobienia bo mi wczoraj net nie chcial dzialac a wiec tak:
Robale witaj
asienka, Delfin i reszta ja tez kocham allegro, bo mozna tam kupic duzo rzeczy duzo taniej niz w sklepach, no, ale staram sie unikac nadmierngo tam grzebania, bo potem cos upatrze nad cos zachoruje i potem glowie sie skad na to kase wziasc heh
Madlen ja tez mam mega problemy z bolami glowy, mi pomaga aspiryn migrena, nowowsc jak dla mnie bo dopiero niedawno sie o tym dowiedzialam heh, co do kolorow na glowie toja tz ciagle kombinuje heh, a zlego humorku to wspolczuje, ja tez miewam takie ataki zlego humoru niestety
Mama Boo co do niemoznosci pozwolenia sobie na drugie dziecko z powodu kasy to dla mnie tez tragedia, tym bardziej, ze wiem, ze ja mam problemy z zajsciem w ciaze, no, ale niestety musze byc rozsadna, bo u nas ogolnie trageedia z kasa, gdyby nie pomoc wszystkich w kolo to wogole tragedia by byla, mala nawet wyprawke do przedszkola, nawet szczoteczke i kubek dostala w prezencie urodzinowym, kazdy z rodziny cos kupil, Oliwka dostala sie do publicznego przedszkola bardzo mnie to cieszy zwlaszcza ze wzgledu na jej chorobe, no, ale poczatek roku szkolnego juz w czwartek, a ja nadal nie wiem skad na oplaty za przedszkole kase wezme, ale szkoda mi jej nie posylac, teraz jak ona sie tak na to przedszkole cieszy i po tym jak jakims cudem sie dostala, u nas bardzo ciezko jest sie dostac, eh sorki, ze sie troszke nazalilam Wam tutaj heh
a te Twoje Swieta z taka iloscia dzieci mama boo to naprawde super tak powinna wygladac wg mnie prawdziwa Gwiazdka
gwiazdeczka wspolczuje wypadku kolezanki, pomodle sie, eh jakie to zycie jest kruche

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie zoneczki!;-)
Maly spi, wiec wpadlam na chwilunie. Ojjj ja tez uwielbiam owocowe piwki, ale mi od nich brzucho uroslo i na winko sie przerzucilam.:-)
mamo Boo - ale fajne swieta z taka grupka dzieciaczkow. Prawdziwa gwiazdka. :tak:
gwiazdeczka - trzymam kciuki za zdrowie Twojej kolezanki. Mam nadzieje, ze bedzie OK.:-(
martusia - ja tez nie mam kolejnego dzidziusia z powodu kasy. mamy plany. Chcemy wyjechac z PL i tak urodzic kolejne dziecko, bo tu w PL nie ma co siedziec. Nam niestety nikt nie pomaga. Musimy liczyc tylko na siebie.:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry