• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

reklama
Witam mogę się przyłączyć? :). Jestem również młodą mężatką, mój staż to 2,5 roku :) udanego małżeństwa.
witaj:)
napisz cos wiecej;)

mama Boo ja tez musze zakupic Hani własnie majtasy, rajstopki, spodenki jakies, kapcie, buciki jakies? Ehhhh....

Ja dzis zalczyłam wizyte u gina.
Od ponad roku walcze z nadzerką, teraz wykupilam antybiotyk i 12 dni bede brac, potem znów wizyta i jak sie nie poprawi to po okresie bedzie wypalanie:/// na wymrożenie mnie nie stac niestety:(
No i proszki anty zakupilam,z tych tanszych, mam nadzieje ze bede sie po nich czula ok...
Boje sie tego jak cholerka.... :|

Liza oby antybiotyk pomogl..;-)
Mama Boo to u mnie dzieciaki mialy kiedys okres ,ze cieli nozyczkami pizamy i posciel..a na moje pytanie..dlaczego to robicie,odp."chcielismy zobaczyc,czy te nozyczki sa ostre..":-D..a jak zakupy,udlay sie?
mnie jutro czeka bieganie po sklepach..a nie lubie tego..ale jak mus to mus..;-)
mam nadzieje,ze pogoda u nas troche sie poprawi,co wkoncu pojedziemy nad to morze..bo na razie to jest lipa..raz slonce raz deszcz..glowa mnie boli i jakis dolek mnie dopadl...:-(

mama boo ja też miałam w ciąży zakaz allegro hehe . teraz wypatruje juz sobie ciuszki na jesień dla siebie :-p

a ja dzis postanowiłam pofarbować się na rudo hehe dążyłam z czarnych do blondu ale juz mi cierpliwości brak i stwierdziłam że jednak będzie rudość w odcieniu rubinu :-) mój mąż jak to usłyszał to się tak podkręcił że mi się sam zaoferował że mi je pofarbuje :-p chyba chłop ma dosyć tego bigosu który mam aktualnie na głowie :-D odmówiłam mu ,na początku września będziemy w PL to idę do fryzjerki ,

jeszcze chce jakoś ściąć ,tylko brak mi weny :baffled:

Zakupy się udały, kapci niestety nie kupiliśmy. Mamy jeszcze tydzień :-)
Dzisiaj rozmawiałam z bratową - ma termin na 20.09 (czyli o 5 dni później) i lekarz jej powiedział, że ma tak nisko dziecko, że lada moment może urodzić. Ehhh - zazdroszczę jej.
Madlen o matko ! Jakby mi Oskar pościel pociął to chybabym wyszła z siebie i stanęła obok... Daleko macie do morza ?
Liza ja miałam zamrażaną nadżerkę na NFZ - normalnie w gabinecie u gina. Skąd ty jesteś w ogóle ? Bo się głowię nad tymi twoimi skrótami i nie mogę dojść do tego co to :-) Jakie tabletki masz ?
Robale witaj :-)

mama boo ja też miałam w ciąży zakaz allegro hehe . teraz wypatruje juz sobie ciuszki na jesień dla siebie :-p
Liza ja też mam nadrzerkę ale lekarz kazał mi się tym nie przejmować na razie ,po porodzie mi sie pojawiła :-/

a ja dzis postanowiłam pofarbować się na rudo hehe dążyłam z czarnych do blondu ale juz mi cierpliwości brak i stwierdziłam że jednak będzie rudość w odcieniu rubinu :-) mój mąż jak to usłyszał to się tak podkręcił że mi się sam zaoferował że mi je pofarbuje :-p chyba chłop ma dosyć tego bigosu który mam aktualnie na głowie :-D odmówiłam mu ,na początku września będziemy w PL to idę do fryzjerki ,

jeszcze chce jakoś ściąć ,tylko brak mi weny :baffled:

buziaki

Mama Boo..no ja tez nie bylam zadowolona z pocietej poscieli,czy pizamy..ale na szczescie moim dzieciom juz przeszlo sprawdzanie,czy nozyczki sa ostre..,a do morza mamy rzut beretem,jakies 15min.pociagiem..a do stacji i od stacji jakies 5..

reklama
Liza[/B] ja miałam zamrażaną nadżerkę na NFZ - normalnie w gabinecie u gina. Skąd ty jesteś w ogóle ? Bo się głowię nad tymi twoimi skrótami i nie mogę dojść do tego co to :-) Jakie tabletki masz ?

Jestem z mazowieckiego okolice Grójca:-)
Hymm, u mnie wszedzie wypalają na NFZ ;/ przynajmniej nic nie wiem o zamrazaniu w moich okolicach:(
A tabletki dał mi Rigevidon.

Kochana sama sobie ślesz buziaki??? :-D

Mąż jeszcze pracuje bo w poludnie sie wyrwal i mi zapowiedzial ze kolo 22 dopiero bedzie;/
Dzieciaki śpią...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry