• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

Witam w ten kolejny upalny dzien;]
Wczoraj po poludniu burza byla okropna;///
A na obiad niewiem co zrobic! ;/// ehhhhhhhh
Chyba złapie buraczki i zrobie barszczyk czerwony z ziemniakami;]

reklama
U nas za to dzisiaj odpoczynek od upałów - ufff... Mogę spokojnie na placu zabaw z Młodym posiedzieć. Po południu planujemy jechać na zakupy, skoro nie ma upałów to trzeb wykorzystać. Jeszcze kilka rzeczy do wyprawki i do szpitalnej torby potrzebuję.
Martusia co to za czasy, żeby planowanie rodziny zależało od kredytu... Tragedia. Kiedyś człowiek chciał mieć dziecko i już.Może nie było luksusów, ale źle też nie było. U nas Oskar idzie do szkoły w przyszłym roku - jako obowiązkowy 6 latek. Cieszę się, ze Tymon będzie miał już rok, bo wiem, że dla dziecka kilka nowości to o kilka za dużo.
Madlen ja mam zakaz wystawiania się na słońce, przegrzewania się a jakby tego było mało zakaz kąpieli we wszelakich zbiornikach wodnych oprócz wanny. Ze względu na nerki. Też rodziłam Oskar w marcu i było bosko, szkoda, że tym razem się nie udało :-)
Miłego dnia :-)

O jakim upale mowicie? :szok: U nas 19 stopni na termometrze i sloneczka brak.Ojjj dobrze rodzic dzidzie na wiosne. Ja rodzilam w styczniu i byly straszne mrozy i sniegi. Zelzalo dopiero w marcu. :dry:
fajnie sie kupuje taka wyprawke dla dzidzi w brzucholku. Wszystko takie malusie i kolorowe. Slodkie:-D
Milego dnia dziewczyny! :tak:

asienka wiem o czym mówisz co do porodu w styczniu;-) pamiętasz jakie wtedy były mrozy? -20 st!!!!!!!
u nas 21 st na termometrze i sie robi tak dziwnie a słoneczko takie zamulone jakieś

witam !!
u mnie pada,slonce pokaze sie na chwile i zaraz znika..,ale sie ciesze,bo czekalam na paczke.. miala przyjsc jutro a przyszla juz dzisiaj !!,to jutro czekaja mnie zakupy..rano lece do szkoly po bluzy dzieciaczkow,a potem po spodnie i buty..bo co szlam im kupic to wracalam bez..za to pelno innych rzeczy nakupowalam..i teraz na wariata bede lata i szukala..cala ja !! wszystko na ostatnia chwile..
Liza ja robie dzisiaj gulasz,Mama Boo wczoraj narobila mi smaki;-)..a syn mnie meczy zebym jeszcze placki ziemniaczane zrobila..chyba nie mam wyjsca,jak isc zaraz trzec ziemniaki :tak:
Mama Boo ja slonca w ciazy unikalam,bo mi slabo bylo..nawet jak core rodzilam pod koniec kwietnia a byly cieplejsze dni,to mialam zawroty..
Aguska usmiechnij sie;-)..lepszego nastroju zycze..!:tak::tak:

ja wczoraj i w poniedzialek robilam placuszki ziemniaczane na kolacyje. Maly je uwielbia.:tak: Ja na szczescie mam jeszcze troche czasu na jesienne zakupki do szkoly. :-)

Asienka u mnie tez dzieciaczki uwielbiaja placki,albo kluski ziemniaczane..,moja cora jak byla mala nie chciala jesc ziemniakow,ale placki to jadla az jej sie uszy trzesly :-D

U nas się teraz bardzo duszno zrobiło, a słońce raz wychodzi a raz się chowa. Tak dziwnie, w powietrzu wisi ulewa a sucho.
Najadłam się pizzy a zaraz idę się położyć :-) Oskar miał swoje 2h na placu zabaw, teraz czas dla mnie :-)
A placki to też miałam na kolację trzy dni pod rząd - Oskar mógłby tylko je jeść :-)
Aguska humor lepszy ? Może to przez tą pogodę.
Asienka pewnie, że fajnie. Tylko ile to kosztuje :-) Ja jestem uzależniona od Allegro i mam zakaz :-) W sumie został nam tylko materac, pieluchy i wsio mamy.Czasem jednak nie da się powstrzymać jak fajne okazje są... Wózek będzie we wrześniu - prababcia kupuje.
Madlen ja wyprawkę do przedszkola dzisiaj kupuję. Kapcie, spodnie, muszę Młodemu jeszcze jakieś nowe majty i skarpety kupić, bo mamy jakiegoś potwora w domu co je zjada :-D

reklama
U nas się teraz bardzo duszno zrobiło, a słońce raz wychodzi a raz się chowa. Tak dziwnie, w powietrzu wisi ulewa a sucho.
Najadłam się pizzy a zaraz idę się położyć :-) Oskar miał swoje 2h na placu zabaw, teraz czas dla mnie :-)
A placki to też miałam na kolację trzy dni pod rząd - Oskar mógłby tylko je jeść :-)
Aguska humor lepszy ? Może to przez tą pogodę.
Asienka pewnie, że fajnie. Tylko ile to kosztuje :-) Ja jestem uzależniona od Allegro i mam zakaz :-) W sumie został nam tylko materac, pieluchy i wsio mamy.Czasem jednak nie da się powstrzymać jak fajne okazje są... Wózek będzie we wrześniu - prababcia kupuje.
Madlen ja wyprawkę do przedszkola dzisiaj kupuję. Kapcie, spodnie, muszę Młodemu jeszcze jakieś nowe majty i skarpety kupić, bo mamy jakiegoś potwora w domu co je zjada :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry