reklama

Młode Żonki :D

Jak ja nie znoszę urzędów :wściekła/y::tak: Załatwianie rodzinnego i becikowego w tut. OPS to jakiś koszmar... U mnie (tam gdzie pracuję) myślałam,że stwarzają problemy, ale widzę, że może być gorzej. Wczoraj Ry próbował załatwić, ale baba w ogóle mu wniosku nie przyjęła... Dzisiaj ja przyszłam i trochę ją do pionu postawiłam i przyjęła oba wnioski. Becik załatwiony, do rodzinnego tylko zaświadczenie z US i z pracy muszę dowieźć... Ale co się nawkurzałam to moje...
Wieczorkiem was nadrobię i napiszę do was osobno, bo Tymek się kręci.

reklama
Mama boo wspolczuje..ale dobrze,ze zalatwiliscie ;-)...no tak,sprawy urzedowe to katorga..,a najlepiej jak wysylaja z pokoju do pokoju i nikt nic nie wie..,a czlowiek lata jak osiol...,buuuuu
Asienka wyslalam zaproszenie..mam nadzieje,ze do Ciebie :-D
a ja sie dzisiaj obijam..rano troche porobilam,a teraz jak wciagnelam sie w kompa,to odkleic sie nie moge..:zawstydzona/y:,dobrze ze maz jest wieczorem,to wszystko przed jego przyjsciem zrobie..,a na obiad dzisiaj pizza..:-D

Asienka juz zaraz zagłosuje:)
madlen robisz swoją pizze?
MamaBoo ja jutro chyba do US musze jechac z M, kurcze az sie nie chce... ;] potem tylko zawiezc wnioski i pity do Gopsu i powinno byc oki... ;]
madlen i inne dziewczyny jak chcecie ;-) https://www.facebook.com/elizunia88

Pani w szkole dzis pochwalila bardzo Hanie bo jest grzeczna, pieknie maluje rysuje jak na swój wiek i wogole jest taka jakby miala juz 6 latek a nie 5 :tak: :-) jestem z niej dumna :tak: :-)

Liza nieeeee,jak bede szla ze szkoly,to kupie w sklepie ;-)..ogolnie to rano bylam na zakupach i nawet mialam pomysl na obiad,ale jakos tak zeszlo...,ze bedzie mrozona pizza...;-)
wyslalam zaproszenie na fb ;-)
asienka widzialam,ze juz przyjelas..:tak:,dzieki..:-)

Witam!
Wika to super, że imprezka udana. A tak apropo życzeń, to staracie się o drugą dzidzię ?
Asieńka ale masz fajnie, że u Was tyle się dzieje :tak:
Liza gratulacje dla Hani i zdrówka dla rodzinki :tak: Nas na razie choróbska omijają szerokim łukiem i oby jak najdłużej. Na razie daję Angeli witaminki dla dzieci.
Mama Boo dobrze, że w końcu udało się wszystko pozałatwiać, tylko szkoda że sporo nerwów Cie to kosztowało :no:
Madlen ja nie mam konta na FB, a na NK to chyba ze względu na sentyment. Za to, że wiem co u moich znajomych, po kilkunastu latach niewidzenia :tak:
U nas jeszcze pogodnie, chociaż z samego rana padał deszcz. Zmykam powiesić pranie.

hejj :)

Madlen wysyłam namiary na FB

Edysiek, nooo staramy sie o drugiego brzdąca, ale coś nam to nie wychodzi:baffled::baffled::baffled::baffled:

Liza, Ciebie też zaraz zaproszę :) A co do Hani to fajnie, ze sobie radzi :) Pewnie, ze możesz być dumna :) I zdrówka dla Was :)

Mama Boo, współczuję przejść z urzędnikami :no::no: ehh, ja wczoraj byłam z babcią w ZUS-ie i też nie było lekko pozałątwiać to co chciałyśmy ..........

dobra, spadam powygłupiać sie trochę z Igorem, bo zaczyna mu sie nudzić....

my juz w domciu,dzieci wcinaja pizze...a mama zaraz bierze sie za jakas robote..ja to jak czasami wciagne sie w forum,to odkleic sie nie moge..:no:,ale trza cos robic..
wika wyslalam zaproszenie ;-)
edysiek no ja cie kochana mam na nk,ale jakos ostatnio rzadko tam bywam..,czesciej mozna mnie spotkac na BB albo FB ;-)
liza jak to cieszy,kiedy wychwalaja nasze dzieci..mozesz byc dumna z corci :tak:
moje w szkole tez kochane,szkoda ze czasami w domu takie nie sa..:-D

niech ktos mnie kopnie w tylek...,bo jakos nie mam natchnienia,zeby zabrac sie do roboty..:no::no:

Madlen o 17.35 zabierać się do roboty ? Odpocznij :-)
Wika najgorsze jest to, ze sama pracuję w MOPS-ie i wiem co jak być powinno... Ehhh...
Liza gratulacje dla Hani :-) (BTW moja bratowa 21.09 urodziła Hanię :-) 62 cm, 4400 g :szok:) Człowiek aż unosi się nad ziemią jak chwalą jego dzieci :-)
Asieńka Tydzień Bliskości fajnie brzmi :-) U was w ogóle się dużo dzieje.

Zmykam, wykorzystałam chwilę, bo Tymek śpi w chuście, więc zdążyłam poprasować, posiedzieć na kompie a zaraz go kąpiemy. Oskar już w sumie do spania gotowy :-)

Ostatnia edycja:
liza- zdrowka zycze, badz dumna z Coreczki, masz z czego :tak:
madlen- zdrowka, u nas wczoraj byla pizza, mam taka ulubiona, ktora bym mogla jesc codziennie, niestety z mrozonek, moja sp.Tesciowa ta robila pyszna domowa pizze mniam, a dzis i jutro mamy pomidorowa z ryzem, mniam
asienka- zaglosowane, chyba cos poprawili bo teraz juz za pierwszym razem pojawia sie, ze zaglosowano
mama boo- ja tez niecierpie urzedow, niedlugo bedzie trzba pisac podanie o podanie etc.

ja nie uzywam niestety fb, jakos nie moge sie w niego wciagnac, chociaz kiedys zalozylam tam konto

uciekam na seriale, do jutra, buzka

reklama
MamaBoo wyslalam ;-)..u mnie godzina wczesniej,ale i tak nic nie zrobilam,bo wpadla znajoma na kawe,a wczesniej jej maz przyprowadzil mi ich corcie do pilnowania..,zaraz moj bedzie z pracy,takze juz dzisiaj nic nie robie..:no:..potem tylko bede sie przytulala do meza ;-)
u mnie juz po malu zaczynaja sie dni plodne,wiec trza dzialac,a poza tym mi w tym czasie hormony szaleja i mam wieksza ochote na seks..:tak:
Martusia to wciagnij sie w fb ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry