reklama

Młode Żonki :D

hejj :)

Ja od rana zabiegana, choć dzis mam wolne... Rano pojechałam z babcią do Zus, potem szybkie zakupy chemiczne, obiad, pranie i tak dzień już zleciał...

Wczorajsza imporezka udana, choć Igor lekko zmieszany taką ilościa osób w naszym domu. :) Oczywiscie połowa życzeń dla M. dotyczyła siostrzyczki dla Igora :)

Martusia, przeczytałam cały wątek i ta osoba ewidentnie Cię atakuje.... myslę, ze tak jak pisze Liza, trzeba ja olać i tyle. Każdy ma swój sposób na wychowanie dzieci :tak:

Liza, to się Hania ucieszy jak jej przebijecie uszka :) Miła niespodzianka, spełnienie jej marzeń :) Fajnie :)

Mama Boo, chyba musicie jakoś przetrwać ten pierwszy najtrudniejszzy czas.... Ja pamiętam swoje poczatki karmienia, to była jakaś masakra:szok:, Igor wrzeszczał jak go przystawiałam, wrzeszczał jak go odkładałam od cyca do łóżeczka..... sam nie wiedział co chce... trwało to jakies 2- 3 tyg.... przez ten czas Igor praktycznie wisiał na cycu 24h/dobe... powoli, powoli zaczeło się wszystko układać i tak się cyckaliśmy 1 rok i 4 miesiące :) MAluszek potrzebuje Twojej bliskości i myślę, ze chusta, jeżeli chce w niej być, jest świetnym rozwiazaniem:tak: Powodzenia :)

reklama
my juz po wizycie,dzieci maja zabki zdrowe..tylko cora ma troche kamienia na dolnych jedynkach i dwojkach..usunal ten kamien i powiedzial,ze nastepnym razem,jak dalej bedzie..to jej zrobi...hmmm..jakas maszyna..ja tak dobrze jezyka nie znam,ale tyle z tego zrozumialam..cora tez..a ona zna dobrze,nast.wizyta za 6miesiecy..a ze soba juz nie poszlam bo tak mnie glowa boli,ze nie moge nia ruszac..
Martusia czytalam ten watek..nie ma sensu sie denerwowac :no:..ja wiem,latwo powiedziec,ale jak ktos sie uprze,to bedzie atakowal<a ona to robi>:tak:..,najlepiej bedzie jak nie bedziesz zwracala na nia uwagi....poprostu olej to/ja..!!!;-)

Witajcie Kobitki!:-)
za tydzien, jak dobrze pojdzie Ksawcio pojdzie na pierwszy swoj bal. 10.10 rozpoczyna sie w Toruniu Tydzień Bliskości. Bedzie duzo sie działo, a my bedziemy uczestniczyc w czesci tych imprez. Tydzień rozpocznie sie czytaniem ajek oraz balem dla duzych i malych.:-) Juz sie doczekac nie moge tych tancow lamancow.:-D:-D
martusia - milego ogladania serialkow!:-)Nie przejmuj sie ta forumowiczka. Przeciez kazdy ma prawo wyrazac swoje opinie. Nie jestesmy tutaj, aby obrazac innych tylko milo spedzac czas na pogaduchach i tolerancyjnym wyrazaniu wlasnych opinii.:tak:

mama boo super, ze chusta sie sprawdza, ja tez pamietam moje poczatki, a ja jeszcze sama z mala bylam,jak bylo w urzedach, dalas rade?
asienka co do kombinezonu to tez polecam allegro, ale trzeba byc bardzo ostroznym zeby nie dac sie nabrac, ja dzis zaglkosowalam, ale zauwazylam, ze musze dwa razywpisac napis z obrazka zeby pojawilosie ze zaglosowalam, jakja Cizazdroszcze tych imprez torunskich :)
liza wspolczuje @ i zabkow,wsjo na raz, super pomysl z tymi kolczykami tez bym sie bardzo ucieszyla bedac mala dziewczynka, a jak wyszedl rosol? wspolczuje US
gwiazdeczka no zgadzam sie z Toba, ze dzieci zbyt szybko rosna, co do malzenstwa to niestety ciezka praca
wika super, ze imprezka udana, teraz do dziela z Siostrzyczka ;-)

dziekuje Wam wszystkie kochane za slowa otuchy, bardzo mi byly potrzebne, ja teraz siedze i ogladam m jak milosc, m na meczu, a ja piszedo Was i spijam zloty napoj o smaku jablkowym ;-) szkoda tylko, ze mala nie chce zasnac, chyba dlatego, ze Taty nie ma, ale grunt, ze jest u siebie

Hejka

martusia rosól bosski ;-) normalnie pychotka :-D
Asienka podaj linka, zaglosuje, musze to zapisac to bede miec :-D

nocka oki, małz spi do 11, potem do brata mojego jedzie.. Hania w szkole...
Choroba sie nas trzyma, kaszlemy, smarkamy sie tak juz nie wodniscie ale noce przez to straszne i ten kaszel męczący ;/

witam z kawka ;-)
wczoraj mialm taki bol glowy,ze nie moglam nia ruszac..:no:,dzisiaj troche lepiej,ale juz od rana wzielam tabletke..to skaczace cisnienie tutaj kiedys mnie wykonczy..
Liza zdrowka dla dizeciaczkow !!;-)
Asienka ale u was w miescie imprezowo..,fajnie macie..;-)

Witajcie!:-)
Liza - zdrowka dla Was od nas!:-)
madlen - Tydzień Bliskości odbywa się w różnym miastach i nie tylko w PL
Mały drzemie, a ja juz sprzatnelam lazienki, odkurzylam dywany oraz zrobilam 3 pranka. W planach dzisiaj spacer do sklepu, połączony z zabawa w piaskownicy. Zadanie domowe z Foto Matek wyslane. Dziewczyny jak macie konta na fejscie, to mozecie nas znalesc wpisujac Foto Matki.
Dziekujemy za kazy glosik! :)
Juz wklejam link.
GRA.fm :: Toruń :: konkursy
chyba juz wiecie na kogo glosowac! :-)
Milego dnia!:-)
Wieczorkiem do Was zajrze!;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć