reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

reklama
hej kobitki ,my po rocznicy :-) mężowy mój miał wolne parę dni i dopiero dziś wydelegowałam go do pracy ,więc się od razu odzywam :p

rocznica super ,była i kolacja ,były i spacery, było gnicie w wyrku do 12 w południe ,były i przytulanki :-D

a ja myślałam że tu tyle będzie nabazgrane i cały dzień zejdzie mi na nadrabianie ,a tu taka cisza :-p coś chyba obowiązki żony matki i kochanki każdą wezwały :-D

my mamy dzisiaj robotników bo jeszcze kończą zmianę ogrzewania na gazowe i mi wiercą wrrr

Nie śpię już od 3 bo coś się obudziłam i spać nie mogłam a jak mi się zachciało spać to nagle Lena się o 5 obudziła i zamiast spać to chciała się bawić :dry:

witam czesto tu zagladam ale czasu brak na napisanie jakiegos posta.
u nas wekend zlecial szybciutko i milo. sobota totalne lensiwto, w niedziele roczek meza siostrzenicy - moj syn byl bardzo grzeczny co raczej mu sie nie zdarza a w niedziele wypad do dalszej rodzinki w góry ahhh szkoda ze juz szara rzeczywistosc buuu

ja sie tylko witam i znikam.
maz na urlopie,mam cala rodzinke w domciu,wiec czasu na kompa brak.dzisiaj chyba wybierzemy sie na zakupy,bo trzeba dzieciaczkom kupic buty i spodnie do szkoly..rano padalo,ale teraz sie wypogadaza,wiec mozna isc..
pozdrawiam i milego dnia zycze :))

Ja juz butki, kurteczki s podnie mam. Kupuje jak sa wyprzedaze ciut za duzo i sobie czekaja na odpowiedni moment. Wlasnie przymierzylam Ksawkowi kurteczke, przejsciowke, nowa zakupiona na lumpkach i jest OK. Duzo ubranek uzywanych kupilam od kolezanki. Byly dosc drogie, ale w swietnej jakosci i wygladaja jak nowe.:-)
delfin - super, ze rocznica udala sie. My zamierzamy isc do kina, tylko nic ciekawego niema. Mamy duzo filmow na kompie, wiec tak mysle, aby zamowic jedzonko i kupic winiaczek.;-)

Asienka wszystkiego wiec najlepszego!

Zazdrosze wam tych zakupów ;] u nas ciezko z kasa i wogole, w niedziele kupilam troszke rzeczy hani do szkoly no i trzeba bylo do domu kupic pare szpargałów bo sie pokonczylo i myk 160zl poooszlo dla nas to bardzo duzo;/...., a reszte dopeiro na koniec mies zakupie, badz jak juz rok szkolny sie zacznie by nie kupowac czegos co bedzie nie potrzebne;P
Zupke juz zrobilam, miki wstal:-)
Na dworzr jest oki.

hejj :)

weekend, weekend i po weekendzie :-D

ja na chwilkę, bo jadę zaraz do Częstochowy z siostrą na przymiarkę sukni ślubnej :) (wesele za 2 tyg) i dobor dodatków :) ahhh lubię takie rzeczy :)

Asienka, wszystkiego naj, naj dla WAS :))

dobra, mykam, napisze wiecej wieczorkiem ;)

Lena fajnie że zakupy udane;-)
Asienka ja robie podobnie;-)
U nas pogoda ok mały jeszcze śpi ale pewnie niebawem wstanie wtedy zje obiadek i ruszamy na plac zabaw:-)
liza współczuje wydatków wiem że szkoła jeszcze daeko przede mna ale już sie boje ile na nia sie wydaje:no: a mówia że szkoła za darmo.

reklama
hej dziewczynki:)
Asienka wszystkiego naj naj

Ja dziś z mała na spacerze robiłam małe zakupy dla niej typu smoczek pieluchy skarpetki-pare drobiazgów i 60zł wszytsko jest tak drogie że masakra
A ciuszki to małej kupuje tylko w lumpkach lub mam po znajomych-dzieciaczki tak szybko rosną że aż żal wydawać tyle pieniędzy na to w sklepach

Do góry