Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A co sie dzieje takiego?dzieki dziewczyny ale u nas niestety co dzien to gorzej, nie wiem czy da sie to jeszcze uratowac ;/
miło jednak poczytac ze sa jeszcze romantyczni faceci a myslałam ze ten gatunek juz wyginał![]()
ale ja wam powiem szczerze że właśnie takie drobiazgi jak u Lizy to super sprawa taka niespodzianka jestem za ale zbyt częste prezenty itp. to już nie.a dlaczego tak myśle bo akurat nie dawno miałam przykład u koleżanki.byli z soba 5 lat maja dzecko on non stop kupował prezenty nawet bez okazji ,kwiaty, zabierał ją w różne miejsca typu restauracje ona była cała w skowronkach mieli brać ślub i w końcu wyszło szydło z worka ona przez przypadek dowiedziała sie że on ją zdradza zrobiła małe dochodzenie i się okazało że od 2 lat ją zdradzał.a planowali ślub!!!!!!!!i gdyby nie ona to by sie pobrali!!!!!!!!! po prostu tym kupowaniem chciał jej coś wynagrodzić frajer!!!!
,jutro chyba ich obudze z samego rana,zeby potem szybciej padly..
;-)
...
...czasami mu glowa na bok poleci,ale on to babiarz nie jest..i cale szczescie..;-)
..mozna troche popuscic,ale nie za duzo,bo to roznie bywa..