reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Edysiek nawet nie mów, 2 marca nadchodzi wielkimi krokami, a ja zaczynam panikować :-(
Martusia, Edysiek dobrej zabawy :-)
Asia weź sobie tą zimę od nas jak chcesz ;-)

Reszta gdzie ?

Oskar jak dzisiaj zobaczył śnieg to oszalał normalnie, na górkach jeszcze nie dał rady zjeżdżać to rzucił sanki na bok i zaczął się turlać z górki. Czekałam aż trafi na psią kupę :-D A Tymkowi sypałam śniegiem przed oczami i wyglądał tak : :szok:
A mnie się nerki odzywają :baffled::eek: Idę w pon do lekarza, bo mnie tak ból wczoraj zgiął, że się przestraszyłam, że to kolka nerkowa..

No i poszliśmy do tych 2 choć to ponad 2 km w jedną stronę. Chłopy wypyli wódeczkę, ja kilka drinków, a koleżanka nic bo jest w 6 miesiącu. Pogadaliśmy sobie, dziewczynki się razem pobawiły i tak było fajnie, że do domu wróciliśmy około północy :tak:
Ale fajnie się szło nie było dużego mrozu tylko takie rześkie powietrze i nawet Angela nie marudziła, że daleko.

Aguska u nas też zimy za bardzo nie widać, śnieg ledwo popruszył i tylko gdzieniegdzie go widać.

Mama Boo zdrówka życzę, oby to nic poważnego nie było.
Ja też chcę dużo śniegu :wściekła/y::rofl2::-D
U nas już się zaczęły ferie.

Edysiek super,że się dobrze bawiliście:-)
Martusia to dojdź do siebie i coś więcej napisz :–)
Ja właśnie próbuję forum w telefonie,przynajmniej nie muszę się o zejście z laptopa prosić:–)

cześć dziewczyny
u mnie mała była chora w piątek gorączkowała, w nocy miała 40stopni więc biegiem do lekarza, tak się bałam by nie miała drgawek:(

dziś już lepiej ale mała jest mega marudna

julita zdrowka
mama boo ja sie przyzwyczailam do baby boom w komorce nie mam jak na ta chwilę innego wyjścia bo komp od czwartku popsuty i jakoś tak doba mi się magicznie wydłużyła i mniej sporów jest
jutro Oli pierwszy raz do przedszkola po ospie poszukalam jej kombinezon w końcu się przyda pierwszy raz w tym roku pełno śniegu dzisiaj Oli miała mega napad histeri normalnie cała szopka pół godziny trwała a wszystko dlatego że nie kazałam jej kłaść naszej kołdry na ziemi masakra jakaś już długo nie miała histeri

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny
u mnie mała była chora w piątek gorączkowała, w nocy miała 40stopni więc biegiem do lekarza, tak się bałam by nie miała drgawek:(

dziś już lepiej ale mała jest mega marudna

współczucia u nas własnie była jakis czas temu goraczka z drgawkami:(ale nic poza dygotaniem na szcescie!

Do góry