Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i jeszcze się pytała, czy można to przełożyć, bo doktor ma od niedzieli urlop. Kurcze już trzy tygodnie minęło, flora mogła się zmienić (tak mi się wydaje, ale się nie znam) i mogę nie poznać przyczyny odejścia Mojego Synka! Powiedziałam jej, że wolałabym to zrobić od razu i co... Znów czekam na telefon, tym razem w sprawie godziny jutrzejszej wizyty, tylko by to pobrać, koszt 340 zł!!! Wymaz ogólny bakteriologiczny plus na trzy choroby, w tym na chlamydię. Chociaż powiem szczerze (nie obraź się Patrizia), że akurat tu było to chyba mało prawdopodobne bym miała. Miałam i mam jednego partnera, który stał się moim mężem. On przede mną miał jedną kobietę (choć ona mogła mieć wielu partnerów) i wtedy byłby wielki pech. No chyba, że można się tym dziadostwem w szpitalu zarazić, bo już cuda na kiju widziałam. Wyniki tych badań za trzy tygodnie mam mieć. To była moja druga ciążą, pierwsza przebiegała niemalże książkowo. A tu nagle coś takiego...