reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mój pierwszy raz...

Ewa, oj Mamusiu :shocked2: tak bardzo chcesz to już usłyszeć z ust Tosi:tak: Ja na przykład słyszę gu ga, a jeszcze jedna sylaba i będzie nasze nazwisko:-p:cool2:

Asiu, mam nadzieję że wkrótce pory snu obu córeczek się unormują i będą zbieżne:tak:

reklama
Zaczęliśmy dzisiaj poważne rozmowy: agugu, grrr.... Poza tym pierwszy raz wyszło nam brrrr - jakby jechał samochodzik i sprawiło nam to wiele radości, hehe:-D:-):-D

Emilka dzisiaj odkryła, że jak jej się chce pomarudzić, to zamiast tylko stękać, może jeszcze piszczeć. I tak dzisiaj sobie popiskuje, jak jej sie coś nie podoba.

Marcel od kilku dni bawi się smoczkiem na łańcuszku a dzis bardzo pewnie i jak gdyby robił to od zawsze wkałda sobie go do dziuba i wyjmuje:tak:i taka jego zabawa:-Dlubi tez pieluszką sobie przykrywac buzię i odsłaniac jakby robił akuku:-)

Kasik Wow!to już ząbkuje?szok!moja podobno nawet jeszcze nie ma opuchniętych dziąsełek!
Ale za to często udaje jej się zaśmiac na głos jak się wygłupiamy i już poważnie gadusia sobie!?w sumie to już mam nocki przespane bo wstaje raz nad ranem tylko jak wcześnie uśnie to wtedy jej to wypada bardziej w nocy niż rano!I jeździmy już spacerówką bo moje spacery kończyły się z nią na ręku i pchając wózek, taka ciekawa świata;-)

u nas dzisiaj pierwszy przewrót z plecków na brzuszek i Zuzia sama nawet rączek wyciągnęła :-) i szok rozłożyłam dłoń ona złapała mnie za place i sama usiadła :szok:

reklama
Do góry