reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mój pierwszy raz...

reklama
ja też go mam ale nie stosuje bo jak posmaruje dziąsełka Zuzi to po jakieś chwili strasznie jej się ulewa a już jej się to nie zdarza jak sobie porządnie odbije myślałam że to przypadek ale cztery razy smarowałam nim i ten sam efekt

Kasik- :-):-) aż pobiegłam luknąć, bo pojechałyśmy wczoraj do apteki wieczorem, ale Pani dała nam właśnie Bobodent :-)

a ja jeszcze zapomniałam napsiac ze Marcel od dwóch tygodni ma Papmersy 3;-)ale jak na moje oko to dalej mógłby lecieć na 2 i nic by mu się wielkiego nie stało...:cool2:

no dzis wielki dzień "pierwszych razów":
1. pierwszy raz udało się Marcelowi władować stopę do buzi:-D
2. pierwszy raz przekręcił się z plecków na brzuszek (niesttey nie byłam świadkiem ja tylko moja trściówka bo ja się akuratnie pakowac do domu musiałam:-()
3. pierwsza kupara zrobiona w aucie i to na gęsto i marchewkowo:-p
co do pieluch to ja juz mam całą pakę 5 Pampersa bo kuzynka oddała po swoich blixniakach:sorry2:

Niekat - to wrażeń dużo jak na jeden dzień! :-D

Tymon kupsk w samochodzie nie zliczę, bo bardzo mobilni jesteśmy, więc często się zdarzały i nie raz go przewijałam a to w środku a to na masce :-D:-D:-D

Pierwszy raz dał mi popalić w nocy - budził się co 20-30 min domagając się smoka/przewinięcia/piersi/"niewiadomoczego".
O 07.00 podrzuciłam go mamie i pospałam do 09.00
Seksik z małżonem musiałam przełożyć na popołudnie bo rano byłam do niczego...:cool2:

reklama
Zuzia opanowała przewroty na brzuszek ( z wyciągnięciem ręki na której leżała) do perfekcji :-)a wczoraj już obracała się na brzuszku o 180 stopni do tego nos w podłoże tyłek do góry i chciała ruszać przed siebie ale nic z tego nie wyszło bo zaczeła się przesuwać do tyłu jak raczek:-)

Do góry