Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
płytkowy AngelCare używam już przy drugim dziecku super się sprawdza. Łóżeczko nie może przylegać do innych mebli bo czasem jest fałszywy alarm np. dziecko śpi i oddycha a ja wyciągam coś z szuflad i jest dodatkowy ruch co włącza alarm. Nie może być używany w kołyskach to jego wada.
Ja mam oba - respisense - klips do pieluszki i maty angel care. Maty są super, a klips szybko poszedł w odstawke. Klips jest dla małego śpiocha niewygodny - uwiera. Przekładam małego często na brzuszek, na plecy i trzeba wtedy klipsa przepinać. Jakoś też mi było ciężko zaufać że na wertepach w wózku czy wybojach w aucie informacja o ruchach oddechowych nie będzie zafałszowana. Tak więc jak mały jest poza domem jest przez nas poprostu obserwowany, ewentualnie na działce w wózeczku jak śpi dostaje klipsa. Maty są za to niezawodne. Dziecko w łóżeczku jest sto procent bezpieczne. Bez znaczenia jest fakt że mata wyczuwa ruch przechodzącej osoby.
Witam,
jaj mam do sprzedania respisense - NOWY, sama używałam tego monitora (mam dwa, jeden to był prezent). Na początku bardzo sobie chwaliłam ten monitor oddechu, teraz przeszłam na AngelCare.
Gdybyś była zainteresowana, proszę o kontakt.