• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Monitor Oddechu

reklama
płytkowy AngelCare używam już przy drugim dziecku super się sprawdza. Łóżeczko nie może przylegać do innych mebli bo czasem jest fałszywy alarm np. dziecko śpi i oddycha a ja wyciągam coś z szuflad i jest dodatkowy ruch co włącza alarm. Nie może być używany w kołyskach to jego wada.

Ja mam oba - respisense - klips do pieluszki i maty angel care. Maty są super, a klips szybko poszedł w odstawke. Klips jest dla małego śpiocha niewygodny - uwiera. Przekładam małego często na brzuszek, na plecy i trzeba wtedy klipsa przepinać. Jakoś też mi było ciężko zaufać że na wertepach w wózku czy wybojach w aucie informacja o ruchach oddechowych nie będzie zafałszowana. Tak więc jak mały jest poza domem jest przez nas poprostu obserwowany, ewentualnie na działce w wózeczku jak śpi dostaje klipsa. Maty są za to niezawodne. Dziecko w łóżeczku jest sto procent bezpieczne. Bez znaczenia jest fakt że mata wyczuwa ruch przechodzącej osoby.

Witam,
jaj mam do sprzedania respisense - NOWY, sama używałam tego monitora (mam dwa, jeden to był prezent). Na początku bardzo sobie chwaliłam ten monitor oddechu, teraz przeszłam na AngelCare.
Gdybyś była zainteresowana, proszę o kontakt.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry