Kasia178
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!!!
Mam prośbę do Was, bo nie mam do kogo się zwrócić. Na zaliczenie przedmiotu na studiach podyplomowych mam napisać pracę na temat: "Kiedy moje dziecko i jak ( tzn. jakie litery/dźwięki, głoski/wyrazy najpierw, z czym miało kłopot itp.) zaczęło mówić i jak przebiegał ten proces". Problem w tym, że nie mam jeszcze dziecka
(choć cały czas sie staram :
), w co moja pani dr... nie uwierzyła, a pracę kazała napisać
. Stąd moja prośba do Was: będę wdzięczna za każdą informację dotyczącą mówienia Waszych dzieci, a ja postaram się z tego "sklecić" jakąś spójną pracę. Przepraszam te, które poczują się wykorzystane :-[, naprawdę nie mam do kogo się zwrócić, bo w mojej rodzinie ani wśród znajomych nie ma małych dzieci
W zamian za to mogę pomóc w odrabianu zadań domowych z języka polskiego Waszym dzieciom - tego przedmiotu uczę
Z góry dziękuję za wszelką pomoc 
Pozdrawiam serdecznie

Kasia
Mam prośbę do Was, bo nie mam do kogo się zwrócić. Na zaliczenie przedmiotu na studiach podyplomowych mam napisać pracę na temat: "Kiedy moje dziecko i jak ( tzn. jakie litery/dźwięki, głoski/wyrazy najpierw, z czym miało kłopot itp.) zaczęło mówić i jak przebiegał ten proces". Problem w tym, że nie mam jeszcze dziecka
Pozdrawiam serdecznie
Kasia