reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Może coś o nas????

Kira25

Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki...
Piszemy tylko na naszych fasolkach...
Wiem ,wiem, to teraz najwazniejsze. Ale moze poznajmy sie lepiej.
Skad jestemy - juz piszemy w innym watku.
Ile mamy lat, czym sie zajmujemy.... no i wracajac do najwazniejszego, to czy dlugo staralysmy sie o dzidzie, czy moze "wyskoczyla" sama...., czy jestemy mezatkami, czy jakos inaczej ;-)
Zaczynam pierwsza.
Mam 25 lat (10 czerwiec) i dzidzie zmajstrowalam sobie w prezencie urodzinowym (jakis tydzien wczesniej ;-) )
Studiuje (piaty rok i w pazdzierniku sie bronie)....
A do fasolki piersze podejscie robilam 1,5 roku temu (ale tak troche bez przekonania), a teraz udalo sie za pierwszym strzalem :-), jak tylko doszlismy do wniosku, ze bedzie ok, jesli bedzie
Ja z moim facetem jestem od trzech lat, ale zyjemy sobie na razie bez slubu (chociaz zareczyny byly).
Pozdrawiam wszystkie oczekujace.

reklama
W listropadzie kończę trzydzieści lat, to moja pierwsza fasoleczka. Jestem na piątym roku i w czerwcu (czyli za rok oborona). Pracuję w jedostce samorządowej ;D Ze swoim mężusiem jestem 7 lat. Staraliśmy się od maja czyli "zaskoczyłam" ;D od razu. :D ;D

A ja jestem Marta, w sierpniu skończę 24 lata. Jestem po slubie juz trzeci rok i sama nie wiem kiecy to tak szybko uciekło ale najważniejsze, że dalej jesteśmy zakochani w sobie jak dwa wariaty. O dzidzie starałam sie juz wcześniej ponieważ we wrzesniu zeszłego roku udało mi sie zajść w ciążę. Niestety brak akcji serca u dzidzi spowodował u mnie ten okropny zabieg. Po zabiegu miałam obowiazkowe cztery miesiace przerwy przeznaczony na rekonwalescencje. W drugą a więc obecna ciażę udało mi się zajść w trzecim miesiącu strarań, który raczej z góry skazywałam na niepowodzenie. A tu taka niespodzianka!!!
Pochodzę ze śląska i tutaj mieszkam. Pracuje w biurze handlowym ogromnej hutrowni chemii i kosmetyków.
A od dzisiaj od godziny 10.30 jestem panią magister!!!! ::)
Serdecznie pozdrawiam! ;D

Ja jestem Anetka ;D W tym roku stuknelo mi 28 latek, choc tego nie czuje ;D ;D Od paru lat mieszkam z moim Kochaniem w Londynie, ale pochodzimy z Rzeszowa. A fasolinke przywiezlismy sobie w prezencie z ostatnich majowych wakacji w Egipcie (Naprawde :D) Na zdjeciu obok to ja i moje Kochanie, podczas nurkowania w Egipcie (fasolcia powstala dzien pozniej ;D ;D)

:) WITAM jestem Aga,mieszkam nad morzem, w pazdzierniku skoncze 27 lat i to moja pierwsza ciaza. Jestem mezatka od 4 lat, ciagle zakochana po uszy w mezusiu  :laugh: z wzajemnoscia. Od 3 lat ucze dzieci ang. i niem. w prywatnej szkole i naprawde lubie swoja prace  :laugh: Mamy swoje mieszkanko, ale jeszcze nie do konca urzadzone, pewnie dzidzia przyspieszy teraz remonty. O dziecko staralismy sie prawie rok, ciesze sie , ze to sie udalo. Obym urodzila zdrowego bobaska, to rodzinka bedzie w komplecie  :) POZDRAWIAM CIEPLUTKO

Witam :)Ja mam 27 lat, skonczylam studia psychologiczne, obecnie pracuje w Urzedzie Miasta, w wydziale budzetu (ksiegowa- niecierpie tego  ;D ) .... po slubie jestesmy z mezem w sumie poltorej roku (cywilny) , a rok po koscielnym :) .... o fasolke starlismy sie od maja tego roku, co dalo odrazu poztywny wynik :) .... do maja mieszkalismy sobie w trojke, moj maz, ja i nasze malenstwo (owczarek belgijski - Hajdi) teraz jest nas czworka ;) ....
a to my ....
0000112nowy8lf.jpg

i nasze malenstwo ;)
1000359nowy17wx.jpg

pozdrawiam :)

reklama
w maju stuknęło mi 28 latek. Jestem z Lublina Z mężusiem jesteśmy już ponad 5 latek i mamy już jednego szkraba. W czerwcu Mati skończył 5 lat. O Fasoleczkę zaczęlismy się starać w maju i od razu z dobrym skutkiem :laugh: Ja pracuję w szkole i podobnie jak aga26ka ucze angielskiego. No więc od dzisiaj mam wakacje!!

mgr Marcia GRATULACJE

Do góry