Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jak przygoda to tylko w Warszawie, gdy kwitną bzy :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Mię też stolyca pasuje, jeszcze siostry i koleżanki przy okazji odwiedzę, no i stadion wreszcie zaliczę, bo tylko słyszałam o czaderskich cenach ciuchów.
Karolla to Ty powiedz kiedy :-) Bo ja mogę w każdej chwili, no oprócz dzisiejszego wieczorka bo idę na imprezkę hehe. POsiedzieć przy szklance wody ;-) no i co 2 weekend mam szkółkę
Oki Magduska pomysle kiedy i dam Ci znac na gg ;D w ten weekend nie moge odbieram babcie ze szpitala w sobote ale
może w ciągu tyg!! Napisze ci na gg a ty sie ustosunkujesz Buźka!!
łe Baby szkoda.... No i co ja mam zrobić samiutka? Rybka mnie nie chce Misia za daleko, trójmiasto ma swoje kółko zainteresowań buuuuuuuuuuuuuu..........Niech mnie ktoś przytuli!!!!!!!!!!!!!!!
ja Cie Antaresku przytulam bardzo mocno, jak Babeczki beda jesc te lody w nieprzyjazej atmosferze jakiejstam galerii, my bedziemy sobie internetowac w cieplutkim domku, przy herbatce z soczkiem Ja tez sama z Krakowa...