reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Może coś o nas????

CHCIAŁAM PRZYPOMNIEĆ WARSZAWSKIM CIĘŻARÓWKOM, ŻE JESTEM CHĘTNA CAŁY CZAS NA SPOTKANIE W REALU :)
KTO JEST CHETNY SPOTKAC SIE Z ANTARES?

reklama
Antares ja bym sie spotkała, tylko w Wawie bedę raczej bliżej lata :(. Ale jakby tak ktos z Lublina to bardzo chetnie.

Ja też bym się spotkała ofkors !!Tylko czy my mozemy jeździć te kilometrasy w naszym stanie ??
Zapraszam do Gdańska!!!!! ;D ;D

czy ja wiem ..... ale sie koniecznie musimy spotkać jak już będą Bejbisie! Koniecznie i bez wykrętów :) umówimy sie w jednym końkretnym miesjcu dzieś w Polsce i se poplotkujemy :) Dziewczyny serio - bo inaczej sie nigdy nie spotkamy :) A takie fajne jesteśmy przecież ;)

Warszawa, Warszawa ;)

ja to już bym sie chciaal z Wami zobaczyc ;) a może tak ... hmmm... IC ma teraz promocyjne bilety, pociag jest wygodny i szybko jedzie..........ciepło jest, śniegu nie ma.... to tak naparwdę problem tylko i wyłacznie logistyczny :) wiec moze tak.... hmmmm..?????

reklama
Do góry