Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To ja też chcę do waszego klubu. Ja moge sie spotkac z Czarnulą, ale ona cos tu ostatnio nie zagląda . o i może jeszcze z Myfą jak przyjedzie w odwiedziny do babci.
A zapraszamy serdecznie Wystarczy komputerek, kubeczek herbatki z malinkami, jakies tlo muzyczne (dodatkowy plus - kazda z nas moze wybrac takie tlo jakie sama lubi ) i mozemy sobie gadac o brzuszkach
musimy sie znowu umówić na gg na babski wieczór niedługo pewnie znowu jakiś interesujacy (ekhm) mecz w TV u mnie to gwarancja wolnego kompa mozę wtedy?
To ciezko bedzie, bo u mnie mecz jest gwarancja zajetego kompa! Nie mamy tv tylko karte telewizyjna w komputerze. Chyba ze dostapie zaszczytu wypozyczenia mezowego sluzbowego laptopka
patrzyłam na konto Tetki i logowała się ostatnio 1 listopada, a ostatnią wiadomość napisała 20 października Tetko hop hop napisz proszę że wszystko OK!!!!