reklama

moze galeria brzuszkow ??

reklama
Zdjęcie było robione wczoraj po całym dniu, kostek brak :-D Stopy często mnie swędzą i pieką, ale pomaga mi ten Lioven. Sok z brzozy jakoś nie bardzo,, nie widziałam różnicy.

Sok z brzozy chyba na te obrzęki nóg nie działa - ja po jego piciu dalej nadmuchana jestem, ale za to sikam duuużo lepiej - nie po 3 krople tylko coś na kształt Niagary, więc coś tam chyba jednak działa. Ale nogi dalej w wersji Fiony lub ludzika Michelin, jak kto woli:)

Flaurka to masz szczęście że przynajmniej więcej sikasz bo ja to nawet tego nie miałam tylko właśnie te parę kropli i wole zdecydowanie wodę pić lekko gazowaną bo lepszy smak i cena i jak takie 2 butle 1.5 l wypiję to sikam o wiele lepiej niż po tym soku

U mnie działa- miałam porównanie jak byłam u rodziców i mi się sok skończył a w okolicy nigdzie w sklepie nie mieli. Generalnie to nie jest tak, że obrzęki znikną zupełnie. Ale dzięki niemu przynajmniej u mnie ograniczają się do wierzchu stóp i lekkiego obrzęku dłoni. A z sikaniem to fakt- nereczki się filtrują pierwsza klasa :) Od razu mi się wyniki moczu poprawiły

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry