reklama

moze galeria brzuszkow ??

reklama
male czy duze - wszystkie sa slodkie :-) Jedyna niepraktyczna cecha brzuszka, jaka zauwazylam niedawno, to notoryczne brudzenie sie :-pNie wiem, czy Wy tez tak macie ale nie dosc, ze jestem bardziej niezgrabna niz normalnie to jeszcze to co mi leci z rak zamiast elegancko sie rozpaciac na podlodze, laduje na mnie i w kolko musze zapierac bluzki a az tak duzo "ciazowek" nie mam :-p

Kugela- zgadzam się w całej rozciągłości. U mnie też wiecznie coś ląduje na brzuchu. Masakra jakaś.

A brzuszki wszystkie po kolei świetne.

Ale macie wszystkie sliczne brzuszki i takie ladne figurki tylko ja takie wieloryb :PP Nie wklejalam tu migdy fotek wiec polece od 30 tyg : 12-4C44AC56-938299-800.jpg

35 tc:
12-1B56B46C-978878-800.jpg
i 39 tc:szok:
IMG_3453.jpg

no natalka, tak jak sie oglada w zestawieniu to rzeczywiscie metamorfoza :tak: Ale jak ogladalam moje wczesniejsze fotki to tez sobie pomyslalam "gdziez ja sie brzucha ciazowego dopatrzylam" a dzis jak nalozylam letnia sukienka (jedyna letnia rzecz, w ktora wlazlam) to olaboga, cale miasto sie na mnie gapilo :szok:

Hahaha Kugela wkrecasz sobe pewnie sie patrzyli ze taka szczupla laska z wcieciem w talii chodzi po miescie :-D:-D a tak serio to ja tz jak patre jeszcze na te wczesniejsze z 16 tyg to wcale nie widac a ja juz wtedy spodnie ciazowe i myslalam, ze mam taki brzuch wielki :PP

dokladnie :-) Juz w 12tc zaczelam sie w siebie wpatrywac i nawet cos tam widzialam a teraz z "perspektywy wieloryba" to mi sie chce smiac z tamtej siebie :-D

reklama
Każdy brzuszek inny ale wszystkie tak samo piękne ! ;)

Udało mi się mojego złoma włączyć na chwilę, zrobiłam kilka zdjęć ''na szybko'' [ co niestety widać] i zrzucić na komputer, po czym wyzionął ducha całkowicie. Nie widać zbyt wiele ale zawsze coś.

Tak wygląda domek dla naszego Maleństwa :)

DSCN6699.jpgDSCN6705.JPGDSCN6701.JPG

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry