Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja liczę tyg normalnie czyli tak jak teraz to mówię, że jestem w 23tyg a nie że w 24 bo dla mnie 24 zacznie się w czwartek i tak też mój gin liczy z tego co kojarzę.
kurcze...musze poprosic meza aby pomogł mi wrzucic fotke mojego brzuszka, przy Was wyglądam jak wieloryb ale ponoc to normalne biorąc pod uwagę ze całkiem niedawno miałam cc, przy nim mocno naciagają mięśnie macicy i dlatego słabo trzymają... ale cóż... najwazniejsze ze Maluszkowi jest wygodnie
oj mieści się, mieści, ja w poprzedniej ciąży miałam niewiele większy brzuszek jadąc do porodu a jakoś zmieścnił się tam stas malutki poniewaz miał 2210, ale wyglądałam jak bym miała wzdęcie pielęgniarki myslały ze przyjechałam z ciążą urojoną a tu taka niespodzianka za to teraz nadrabiam brzuchem za obie ciąże