reklama

moze galeria brzuszkow ??

reklama
dzieki dziewczyny!
Pieszczoszka ja odkad zobaczylam 2 kreski na tescie smaruje codziennie po kapieli brzuch oliwka Johnsona, w tamtej ciazy tez robilam to samo, zadnych kremow. Rozstepow brak, ani jednego:)

suse fajny brzuszek:) widzę,że ci pępek wychodzi .. a mój dalej w środku:P
ja tez jestem wysoka bo 175cm :P

ja niestety rozstępów nie uniknę już bo macica się powiększa chyba w dość szybkim tępię .. no trudno uroki ciąży.. chociaż moja mama nie miała w życiu rozstępów

Pieszczotka :) po porodzie spróbuj się smarować po brzuchu cepanem. to jest maść na blizny. Śmierdzi cebulą okropnie :P no ale działa i jest względnie tania. Ja używałam też na rozstępy na plecach jakąś maść mojej mamy ( ona dostała ją po operacji usunięcia piersi) ale ona już była droga ;/

No a teraz żeby się nie pogłębiało to właśnie staraj się po kąpieli smarować oliwką dla dzieci lub tłustym kremem. To trochę nawilży Twój brzucho i nie będzie pogłebiało się to co juz nastąpiło.

Stokrotko ja ta zwykla, nie w zelu, ale w zelu tez kiedys mialam. W sumie nawet lepsza bedzie bo nie bedziesz musiala tak pilnowac splywania na podloge;)
Na brzuch wlasnie trzeba cos tak tlustego zeby porzadnie nawilzylo, bo inaczej rozstepy sie beda pojawiac...

a to my dziś rano:)
to na boczku to nie rozstępy tylko "odciski" bo dopiero co z wyrka wyszłam;)

P120112_11.55.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry