Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Piekne brzuchy.....takie okraglutkie.
Ja sie zastanawiam gdzie sie podzialy te ciaze z 30 kg na plus? Moze ciazy majowej sprzyja okres jesienno zimowy aby nie utyc zabardzo?
Pochwale sie moja pileczka w przyszlym tygodniu jak osiagne 36 tydzien!
liczne brzucholki dziewczynki!
Martusia, moj tez mi sie wydaje nisko. nizej niz byl wczsniej. ale napewno sie jeszcze obnizy. ja czesto nie moge zlapac oddechu wiec dzidzia musi byc wysoko a pod koniec ciazy jak juz sie obnizy to podobno jest ulga z oddychaniem a ja jak narazie tej ulgi nie mam
suse - może po prostu mijają czasy zabobonów? moja babcia jest święcie przekonana, że w ciąży trzeba przytyć jak najwięcej, jeść tłusto i słodko, niczego sobie nie żałować i jeść za dwóch.
okazuje się, że to bajka. przez pierwsze 20tyg nie odczuwa się większego apetytu, to tylko nasza wyobraźnia, ja jadłam normalnie i dopiero teraz jestem częściej głodna, ale jem małe porcje i to nie dlatego, że mam hopla na punkcie swojej figury (której tak nawiasem mówiąc nie mam od dobrych 5lat), tylko po prostu jem ile potrzebuje, nic ponad to, "bo takie smaczne". wszystko zależy też od organizmu, przy Bartku przytyłam 15,5kg do dnia porodu - to dużo i całkiem inaczej niż teraz. wiele czynników składa się na "tycie w ciąży" - może po prostu mam szczęście