reklama

moze galeria brzuszkow ??

reklama
pieszczoszko figurka wcale nie jest taka super:no: bo i w uda mi poszło i w dupsko stoję bokiem więc może tego tak nie widać a do tego mam ledwo 160cm..... no ale cóż coś za coś jeszcze troszkę trzeba wytrzymać a po porodzie trzeba będzie zabrać się ostro do roboty! :tak: żebym to ja miała tyle zapału do diet i ćwiczeń co do zaglądania i pisania na bb to raz dwa miała bym figurę modelki:-D

Pieszczoszka widze, ze zapał masz zeby sie wziasc za siebie...ja niestety nie i licze na jakis cud ze nagle po porodzie bedzie figura modelki...zartuje oczywiscie ale gdybym tak osiagneła wage 55-57kg to byłabym przeszczesliwa, bo tyle warzyłam chyba w podstawowce

Brzuszki CUDNE!!!! Wszystkie bez wyjątku!!!

Ja z początku miałam problem, bo ciągle jadłam i jadłam. Wszystko! Nie miałam poczucia sytości. Dochodziła senność i zmęczenie. Takie boczki mi rosły że przerażona byłam... Potem wyszło że to przez cukrzycę :baffled: od kąd jestem na diecie i jem regularnie co 3h jem problemy zniknęły a rośnie tylko brzuszek i biust. :tak: Najbardziej brakuje mi słodyczy :zawstydzona/y::-( Czasem jak mam dobre poziomy cukru to coś zjem słodszego (w sensie gorzkiej czekolady... rozpusta, nie??? :-D) ale kończy się ta przyjemność zgagą... :nerd::wściekła/y:

Więc dieta wychodzi na zdrowie tylko z psychą gorzej :-D

Pieszczoszka uszy do góry! ;-) Na pewno zrobimy wątek grupy wsparcia podczas zrzucania zbędnych kilogramów :-D

Dziewczyny śliczne brzuszki :-) Pieszczoszka ja też marzyłam o takiej piłeczce w ciąży jak ma Martusia i inne dziewczyny i też wyszło inaczej. :no: Też się trzeba będzie wziąść ostro do roboty:-) Grupa wsparcia się przyda:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry