• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

moze galeria brzuszkow ??

reklama
carmella no prosze cie jak ty trafisz na porodówke to te połozne zaczna sie zastanawiac po co ty w ogóle przyjechałas:-D:-D:-D ty go chyba wypiełas do tego zdjecia zeby był lepiej widoczny :-) gdzie ta twoja Pamela sie miesci :-)

to było na czczo, później mocno mnie wzdyma i czuję się nadmuchana i jest bardziej widoczny. Albo gdy mam bluzę i kurtkę to też widać bardziej:) hehhe właśnie zastanawiam się, jak będę przed porodem i chwilę po wyglądać

które rosły całą ciążę:D a mi teraz zaczyna rosnąć i mam obawy żeby mnie nie wywaliło, w końcu Pam jeszcze z 2kg musi przybrac.. więc jej objętość się zwiększy a co za tym idzie zapewne mój brzuch.. poczekamy, zobaczymy:D

reklama
Mój brzuch tak na prawdę to urósł mi w lutym, wcześniej miałam taki własnie jak Carmella :D teraz mnie dopiero wywala :) ale też jakoś ni mocno tylko widać już go. Na uczelni dopiero teraz niektórzy zauważyli że dzidzia będzie i byli świecie przekonani że ja to będę ok pażdziernika rodzić :O marzenie :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry