hehe myślałam, że usłyszę jakieś moto porady

My już oglądaliśmy i naszym typem nr 1 jest fiat multipla. Ma z tyłu 3 siedzenia, a nie kanapę i 3 niezależne pasy. Ponadto posiada duży bagażnik, w którym bez problemu zmieści się wózek, rowery i co tam jeszcze chcę. No i z przodu też są trzy miejsca, a zawsze fajnie mieć jedno w rezerwie gdyby ktoś chciał się z nami zabrać, albo... naszło nas na jeszcze jedno bajbe

(mnie już nachodzi, ale mąż mi zapowiedział, że będzie już twardy jak skała i nieugięty w tej kwestii. Okaże się

)
To nasz typ nr 1- multipla.
Typ nr 2 to scenic grand 7 osobowy. (piątego już nie planujemy na 100% ale siedzenie się przyda

) Też po rozłożeniu wszystkich foteli posiada jeszcze odrobinę bagażnika, choć niestety nie takich rozmiarów jak multipla. Jest wizualnie przyjemny i nie ma rozmiarów kombajnu. Ma cudowne schowki i schoweczki wszędzie gdzie tylko się da wiec mimo braku bagażnika jest na prawdę pakowny. Różne bajerki typu tacki z miejscem na napoje, malutkie szufladki itd. Jego minusem jest niewątpliwie cena.
To by było na tyle w kwestii naszych przemyśleń motoryzacyjnych. A myślimy o tym już od dawna. Rozważaliśmy jeszcze dacie logan, ale mąż ma obiekcję co do tej marki, a mi się wizualnie nie podoba. Za to cenowo to bajka. Nówka z salony 40 tys.