reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

maks_olo ile masz lat?? Bo na zdjęciu wyglądasz na niecałe 18 :tak:

My przy Natalce nie mieliśmy maty, ale to dobrze, bo ją by to nie ciekawiło. Justysia ma i się ładnie na niej bawi.
Huśtawkę mamy od jakiś 8 miesięcy i codziennie się huśtamy tak po godzinie. Natalka ją uwielbia. A jak nie chce iść spać, a widzę, że jest śpiąca, to ją sadzam i zasypia w 5 minut :-D

edit

już widzę na suwaczku :-D:-D, to młodo wyglądasz

reklama
Emilia na tym zdjęciu mam 22 lata
Ale jak w zeszłym roku byłam z koleżanką w pubie, to poprosili o dowód ;-)
A ostatnio do pobrania krwi kazała mi przyjść z mamą, bo niepełnoletnim nie pobierają :-D
u nas huśtawka tez ma to do siebie, że usypia :-p

breloki super!
Jasiek wczoraj miał kolkę bo mamusia mądrala najadła się mega słodkich rogaliczków, zamiast zjeść jednego pożarłam 6 i gotowe.
Pędem nabędę leżaczek. Dziś Adam wspaniałomyślnie wskazał miejsce w pokoju na matę dla Jaśka, omijał, zaglądał no super, ale Jachu zasnął i Adam zapomniał że mały brat tam jest....zatrzymał się i nic się nie wydarzyło ale wystraszyliśmy się wszyscy. Oczy z tyłu głowy i dookoła to za mało.
maks_olo dzięki za zdjęcia, ale fajni mali synkowie, teraz to już kawalerowie:-)

ahoj! ale się rozpędziłyście! :-) nie mogłam nadrobić!
Jol gratuluję drugiej córci, na pewno się będą dogadywać :-) Moje już się razem bawią, ale trzeba asekurować jeszcze ;-) Poza tym Kinia jest ambasadorem Reni i ostatnio nawet jej wszystko oddaje. Dziś swoje majteczki za małe (babcia za małe kupiła) i nawet huśtawkę ;-)

Co do leżaczków to polecam FP, miałam przy Kini a teraz Reni służy i nawet Kinia czasem jeszcze korzysta. Ale przez jakiś czas leżał schowany bo jak miała jakieś 7 mies. tak jak teraz Renia to siadała (ma 3 punktowe pasy a nie 5) i przeginała się do przodu chwytając za płozę! O mało jej leżaczek nie nakrył... teraz robi tak Renia).

Huśtawkę mamy kubełkową zawieszaną na hakach w drzwiach i ostatnio jest hitem, Kinia huśta się codziennie i długo w niej wytrzymuje. Minus taki, że pasy odpina, nawet jak przełożyłam sprzączkę z tyłu i staje. Ostatnio zjarzyła, że to oznacza koniec huśtania i jest spokój :p

Maty używałam przy Kini, przy Reni mniej ale też się przydaje :-)

Breloczki super! :-)

Dziś obdzwoniłam przedszkola i jest marna szansa na przyjęcie Kini :-( bo co roku mają przepełnienie i w 1 kolejności są przyjmowane dzieci, które mają ukończone 3 lata a moja we wrześniu jeszcze nie będzie miała :-(
A jest samodzielna, sama je, korzysta z nocniczka, nawet sama dupkę podciera :-) sama się ubiera jak chce ;-) ale wiadomo, że nie całkiem jeszcze, ale bardzo się stara.

Breloczki super

A co do przedszkoli i żłobków to mi się już pisać nie chce nawet. Mi też powiedzieli, że nie ma szans. A chciałam Justysię do żłobka dać :tak:. Natalkę to do prywatnego przedszkola, tylko nie mam co z drugą zrobić.

A do pracy trzeba iść :crazy: ,tylko jak :szok:

reklama
Do góry